Salut,
Am setat in cwshare asa:
........
I: { 02 }
#
X: { 0A }
#
N: { 01 01 03 3F 3000 5000 }
#
W: { 01 01 01 } 1FFF
Stiu ca i = 2 primesc carduri max. dist 2. Si totusi am 400 de carduri in dist 3.
Ce nu e setat corect?
Multumesc
Printable View
Salut,
Am setat in cwshare asa:
........
I: { 02 }
#
X: { 0A }
#
N: { 01 01 03 3F 3000 5000 }
#
W: { 01 01 01 } 1FFF
Stiu ca i = 2 primesc carduri max. dist 2. Si totusi am 400 de carduri in dist 3.
Ce nu e setat corect?
Multumesc
Ai dat reboot la box?
Pai tu ce crezi? Configuratia asta o am de la inceput. De atunci am instalat inclusiv imagini.
Pai daca spuneai asa de la inceput nu mai ziceam nimic!Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu-i problema. Ai vrut sa ma ajuti. Multumesc.
Cand setez i = 1 se schimba situatia; vad doar cardurile in dist 1.
incearca sa schimbi plugin-ul de gbox si scrie doar 2 simplu fara 0 in fata. problema asta mai apare si cand ai foarte multe carduri de acelasi tip si atungi trece el singur in d3. fa un test si pune in loc de 0A, 0F
Am gbox 2.1b. Am inteles ca e cel mai bun. Am pus si 0F si la fel. Interesant e ca nu de la toti imi intra carduri la distanta 3.
este un bug cunoscut la gbox2.1b, daca vin prea multe carduri, seteaza automat I=3, ceea ce nu prea ajuta daca tu ai avut I=2.
solutii:
- reducerea numarului de peeruri
- reducerea numarului de carduri prin utilizarea unui ignore list mult mai strict (inclusiv eliminarea providerilor care nu prezinta interes)
- alta versiune de gbox (inclusiv vers. 2.1b cu patch)
Multumesc. O sa incerc si cu alta versiune de gbox.
Am un peer in lista care are gbox 2.1a. A auzit cineva de aceasta versiune de gbox????