-
Ajutati DxFMRomania
Este posibil ca Skywaves sa detina aproape 8700 de informatii despre dxfm world. mysnip germania are aproximativ 2000 de utilizatori care intretin cu peste 3200 materiale si amintiri din dxfmeurope. Romania are 2 dx-eri dintre care unul singur adauga 1300 informatii pe an.Dxfmromania este al 12-lea din europa, servind cu informatii peste 600 utilizatori diferiti оn fiecare luna in dxfmeurope – avand totodata zeci de mii de vizualizari ale paginilor scrise in forumurile europa.Ajutorul vostru este binevenit. Reclama nu este ceva malefic. Dar nu apartine dxfmromania. Dxfmromania este ceva special un loc al depanarilor de amintiri. Este asemenea unei biblioteci unde orice roman poate adauga un manuscris cu receptii sau cu cate-un material inregistrat. Este un loc unde cu totii putem merge sa ne amintim, sa povestim, sa impartim din cunostintele noastre si celorlalti din acest domeniu.
Cand am adaugat numele de dxfmromania, as fi putut sa il transform intr-o pagina de internet si sa fac si profit pe tema reclamelor si al utilizatorilor ce vizualizeaza, cu anunturi publicitare, dar am decis sa fac un bine nonprofit. Noi toti am muncit din greu de-a lungul anilor pentru a o mentine eficienta si simpla cate-o informatie sau cate un material de receptie dx. Ne indeplinim misiunea si lasam risipa pentru altii.
Daca fiecare persoana care asculta/vizualizeaza acest mesaj ar aduce prin mail cate 2 amintiri, nu ar mai fi nevoie decat de o singura zi pe an pe care sa o dedicam strnngerii de materiale cu scop educativ. Dar nu toata lumea poate sa ne ajute. si asta nu e o problema. An fiecare an, indeajuns de multi oameni decid sa doneze informatii sau materiale de receptii radio si tv mai noi sau mai vechi.
Incepand din acest an pana in 2013 va rugam sa contribuiti cu amintiri sau materiale, care ar ajuta sa sustina Dxfmromania.
Va multumim,
Daniel Zvartosh si Chatnoir401
Pentru depuneri de informatii va asteptam la emailurile:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Nu mai bine faci un teledon?
-
Nu, scopul este sa avem cat mai multe materiale sa le depunem pe un site sau un grup european.
-
Fooarte interesant cum ai formulat acest anunt.
Respect ca vrei sa faci un site cu amintiri.
-
Dxfmromania a ajuns locul 10 in acest an.