Am incercat programul asta de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu merge pe wirless ? Numai pe 3G merge?
Printable View
Am incercat programul asta de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu merge pe wirless ? Numai pe 3G merge?
L-am dat jos via QRcode. Cel de pe site e V1, pe market este v2.5.
Funtioneaza via WiFi cu siguranta. Nu am sim in telefon, momentan.
trimite si mie un link te rog.ms
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Stie cineva vreo aplicatie sa mearga tv online pe vodafone smart 858
Aplicatia PBX nu este compatibila [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Nu este compatibil nici flash player .
Nu pot schimba ver de android cu alta sa mearga si aplicatiile astea?
Sau cu ce ver de android merge?
cipryDXfeed nu te mai chinui cu aplicatia PBX ca nu o sa-ti mearga. Am instalat si eu de proba pe samsung galaxy s2 si merge doar realitaea cateva secunde dupa care se blocheaza. Am incercat cu 3 playere (bsplayer, flashplayer, vplayer) si nu a vrut sa functioneze. next step - delete
PBX merge bine, sunt mai multe aplicatii care merg bine depinde foarte mult de banda de care dispuneti, sunt unele aplicati care merg doar daca telefonul suporta flash player 10....LG meu nu suporta flash player...deci ma rezum doar la cele care merg.
Si care merg pana la urma cu ce aplicatie?
Eu ca player folosesc vital player, un player care reda imaginea 16:9... chiar acum am descarcat PBX sa fac un test daca mai merge sau nu si este Ok...
Eu am incercat prin 3G si wifi si nu a vrut sa faca treaba ... Probabil o fi optimizat mai bine pentru alte telefoane
Inceraca la concurenta,ia-ti un Iphone si o sa fii :happy:Quote:
Originally Posted by cipryDXfeed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe samsung gt-i5500 cu net vodafone merge bine pbx, nu am instalat nicio aplicatie , merge direct in browser (opera), sunt numai 9 programe pe care le deschide. tel are android 2.2 si nu stie flash player.
Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mersi am instalat vital player si acuma merge si PBX.:)
dic iti mai merge PBX cu vital player? La mine nu mai merge.
Alt program de genu asta PBX mai exista care sa functioneze pe android?
La mine merge, vezi poate nu ai netul chiar asa de bun.