Re: Probleme cu echo 790!!!
Quote:
nu pot citi absolut nimic din receptor
cer parerea tuturor membrilor care sau intalnit cu asa ceva n-am mai patit-o niciodata versiunea de soft care este pe el ;
S 3.10 V 3.11
B1.25.H12.D0.SC2
sant cu nervi la pamint cred ca le dau foc:comp: :comp: :comp:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi poti sa pui asta la upgrade boot ?
poate se rezolva
Quote:
[
vezi poti sa pui asta la upgrade boot ?
poate se rezolva
Pe asta i l-am dat si eu! La mine functioneaza perfect! La el insa nu merge! Nu stiu de ce, ce i-ai recomandat tu, i-am recomandat si eu! I-am trimis si o salvare rom boot si una rom flash de pe receptorul meu, nu reuseste sa le introduca! Cred ca ar trebui intrebat si sorin8m, poate are el vreo idee!
Quote:
Pe asta i l-am dat si eu! La mine functioneaza perfect! La el insa nu merge! Nu stiu de ce, ce i-ai recomandat tu, i-am recomandat si eu! I-am trimis si o salvare rom boot si una rom flash de pe receptorul meu, nu reuseste sa le introduca! Cred ca ar trebui intrebat si sorin8m, poate are el vreo idee!
cred ca are el o hiba pe undeva
sau cablu lui nu e bun
sau cine stie exact
Quote:
nu pot citi absolut nimic din receptor
cer parerea tuturor membrilor care sau intalnit cu asa ceva n-am mai patit-o niciodata versiunea de soft care este pe el ;
S 3.10 V 3.11
B1.25.H12.D0.SC2
sant cu nervi la pamint cred ca le dau foc:comp: :comp: :comp:
Da o resetare (din meniu) si poate revine. Conectarea PC prin rs232 si echo sa faci fara sa fie alimentat la priza. Dupa fiecare pach nou da un reset iar.