Am urgent nevoie de o keye valida pentru kapersky 7,cea care am avut-o a intrat pe black list,multumesc anticipat!
Printable View
Am urgent nevoie de o keye valida pentru kapersky 7,cea care am avut-o a intrat pe black list,multumesc anticipat!
detalii....kis sau kav si versiunea complectaQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Respecte!
Incearca astea:
003EEE56--070926.key
003EEE8B--070926.key
00A8593E--070926.key
00B848DA--070926.key
01A3FDB6--070926.key
01A3FFD6--070926.key
01A40082--070926.key
01A40BF9--070926.key
01A413DE--070926.key
Poate ai noroc!
Bafta!
Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu meg ,kaprskyb 7 am nevoie please!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ti-am pus aici ceva e cea mai noua,sper sa mearga.succes:)
Da-mi un link de unde o pot lua,ca cea de upload nu se dezarhiveaza!Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
man daca bagi kasp 6 iti da nenea una tare...
daca nu try these...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Arhiva e goala.....ca puneam pe 6 nu era problem,multumesc orcum!Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Instaleaza-ti un WinRar mai nou.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
merge spany testat de mine acum,ia sfatul lui zmeura,poate ai avut winraru in demo sau cracku nu isi mai face treaba,vezi ca am pus la utilitare un winrar.succes:)
Am rezolvat cu ajutorul lui ;[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]; am pus kapersky 6 si cu folderul de key pe care mi la trimis am activat o keye pentru 3 luni,multumiri tuturor!
Ma bucur ca ai rezolvat si eu am mers mult pe kaspersky pana acu o luna si tot asa cand s-a expirat am pus AVIRA . Cand am dat o scanare cu AVIRA mi-a gasi vre-o 12 trojani . Imi pare rau ca a fost AVIRA free 6 luni,la instalare am primit prin email de la ei o cheie dar in loc sa salvez acel email,l-am sters si nu mai am cheia,iar la ei pe site promotia s-a terminat.Quote:
:band::clap:
E rau sa te stii fara aparare.
:wellcome:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca nu cautati ai 2 variante de avira
atentie la avira are o rata mare de avertizari false , mai bine bagi la carantina decat sa stergi .:drinks:Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]