Tv Tuner Pinnacle PCTV PMC3 400i
Am mutat aici discutia!
@Yky ATENTIE!
Placuta asta este similara cu Skystarul!
Adica e o placa PCI DVB pentru receptie tv prin satelit.
Nu este un tv tuner obisnuit!
A doua schema ar fi corecta!
Re: Tv Tuner Pinnacle PCTV PMC3 400i
Quote:
Am mutat aici discutia!
@Yky ATENTIE!
Placuta asta este similara cu Skystarul!
Adica e o placa PCI DVB pentru receptie tv prin satelit.
Nu este un tv tuner obisnuit!
DA asa este, CER SCUZE. Am citit in mare graba (aparuse si vplug in acelasi timp) si acel rand l-am sarit ......:(
Deci prima varianta de la mine cade....considerati ca nici nu a existat.
Salut eu au o placa DVB Pinnacle, am conectat antena si pe loop out, in recieverul globo, acum faza interesanta: am reglat semnalul pentru hotbird dupa recieverul glogo , intra toate fregventele si canalele fta sau codate, in schimb pe placa dvb ( cu progdvb si dreamdvb ) aceleasi fregvente nu au semnal ( doar semnal 20-40% ). |Intrebare , trebuie sa reglez antena dupa dvb si este posibil ca pe placa dvb sa nu prind si pe reciever da anumite fregvente, este posibil ca din cauza loop-ului sa ( fure semnal) chiar daca e oprit recieverul ?
sal vezi cum ai setarile pt. diseq, personal folosesc opti + montura h-h cu diseq 1.2 pt. reglare/receptie pe diversi sateliti si cand conectez hvr-ul4000 la diseq pun "no" dupa ce in prealabil il las pe hotbird 13 e.
nu cred ca poti pune setarile diversilor sateliti prin diseq atat cu pl. pinnacle cat si cu receiver-ul sau pozitioneaza cu receiverul pe un satelit si apoi decupleaza iesirea loop de la pl. catre receiver si cauta programele pe satelitul respectiv cu pinnacle si vezi ce gasesti, dar vezi si setarile de diseq cum le pui.
Quote:
sal vezi cum ai setarile pt. diseq, personal folosesc opti + montura h-h cu diseq 1.2 pt. reglare/receptie pe diversi sateliti si cand conectez hvr-ul4000 la diseq pun "no" dupa ce in prealabil il las pe hotbird 13 e.
nu cred ca poti pune setarile diversilor sateliti prin diseq atat cu pl. pinnacle cat si cu receiver-ul sau pozitioneaza cu receiverul pe un satelit si apoi decupleaza iesirea loop de la pl. catre receiver si cauta programele pe satelitul respectiv cu pinnacle si vezi ce gasesti, dar vezi si setarile de diseq cum le pui.
Multumesc, i-am dat de cap, dar prefer recieverele clasice, placa e ok dar nu-mi foloseste.