-
Exemplu de prostie
Eram astazi pe un site de afara si intru la sectiunea unde se posteaza informatii despre payservere. Si dau peste astest topic:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (a nu se considera reclama)
tibi25 - felicitari. Esti cel mai tare.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Vad ca este si pe forum la noi ... dar este prea ocupat sa posteze , este doar vizitator .
-
La 7 euro lunar cred ca e mai simplu sa pui la bataie un card focus. Si nici nu depinzi de asemenea specimene.
-
Fain repertoriu.
trei mesaje si un ban
Cred ca ban-ul era la oferta :)
-
Dupa cum se vede incet-incet ne facem un "renume" si in domeniul asta.Multumiti-le unora ca in exemplul de mai sus sau ca cel care posta virusi fix pe acelasi forum.Romanii nu se dezmint.
PS: despre al doilea macar nu au aflat ca e roman.Sper. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] a ramas doar quote,restul e istorie.:D
-
Probabil inca nu-si revine dupa prostia care a facut-o. Il asteptam totusi cu o explicatie. Poate i-a furat ciutura parola si a postat in numele lui sa-l discrediteze, el fiind onest.
P.S.: n-ar fi mai bine ca toti utilizatorii iregistrati pe forum si care n-au postat nimic in ultimile 6-12 luni sa li se stearga userul? Sau cei care n-au scris nimic.
-
Correct ! Si eu sustin ce spune @zappa. Cine nu are post sau nu a mai intrat deloc ca si deastea sunt a facut user si nu a mai intrat de prin anii 2008-9 si asa maideparte...
Ar trebui sterse aceste conturi... Dar poate ii place la ownerul site-ului sa apara cati mai multi utilizatori in profil sa nu para un site mai micut ... :D . Dar eu sustin sa fie aceste useri inactivi sterse si cele care nu posteaza iarasi la fel...
-
O dam in offtopic, dar se poate face asa ceva. Chiar si automat, dupa diferite criterii. X zile fara mesaj de la inregistrare, X zile de la ultimul mesaj, x zile de la ultima utentificare, etc
-
Eu stiu ca s-au mai sters,dar nu faci asta prea des ca altfel iar nu e bine,apare respectivul dupa 1-2 ani cu gura mare ca e cenzura,ca el avea user dar i s-a evaporat,etc.Deci oricum nu e bine.:D
-
Sunt o particica si aici care practica acest sport, au invatat...au plecat, acum se ocupa de ce au invatat....deci suntem o scoala buna...
-
eeeee alti sant inca...bine mersi