[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Quote:
Totusi, cea mai tare cerinta, ca sa zic asa, a fost o antena parabolica. M-a sunat unul noaptea sa-mi propuna sa-i amanetez antena parabolica.
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Quote:
Totusi, cea mai tare cerinta, ca sa zic asa, a fost o antena parabolica. M-a sunat unul noaptea sa-mi propuna sa-i amanetez antena parabolica.
ESTE MULTI CA EI.....
"Timişoara a devenit de la inceputul anului un adevărat El Dorado pentruinregistrate la Registrul Comerţului."Code:cele 49 de casele de amanet
Adica unul si-a amanetat antena si de aici rezulta ca in general "timisenii" fac asta. Bravo!
Prin analogie dat fiind ca Bucurestiul are un primar tigan capitala este o tiganie?
Sau daca un ungur din Harghita a comis o crima rezulta ca toti ungurii sunt criminali.
Treziti-va si nu mai cascati gura la tot ce scrie presa, mai ales un trust in pragul falimentului si care e evident ca ar scrie orice pt online ca sa stoarca cat poate de mult de pe bannere.
Sai lejer, nu mi-am cascat gura si nu imi creez pareri dupa 1-2 stiri. Am vazut, am citit si am postat.
Am cautat pe forum sa vad daca este o categorie cu perle jurnalistice din domeniul satelitilor, dar negasind am postat aici.
Cum zici tu, cine ia in serios astfel de stire, e dus cu capul. :)
"..............capitala este o tiganie?" - Ca iti place sau nu , capitala a devenit o "tiganie" indiferent de ce primar este in prezent la conducere
Uita-te cum arata sau du-te sa iti rezolvi niste prb. pe la institutiile statului si sa vezi pe pielea ta de ce "tiganie/tiganiada" ai parte
Cat legat de articolul in cauza , stati linistit ca si in Bucuresti au existat cazuri similare , ca nu sa pomenit prin ziare asta este altceva
Fiti seriosi... stirea aia precis are alt scop... numai ca nah, trebuiau sa se lege de un subiect.
Era antena Vecinului !!!!
eee mai trebuie scos in evidenta ca timisu nu mai e ce a fost...insa din pacate timisu sa ramana pe loc 5 ani si restu tot nu va ajunge la nivelul lui
timisu e deosebit indiferent de situatia din tara...chiar daca acum e la fel de greu ca peste tot,insa acele caracteristici prin care iasa in evidenta au ramas cu toate ca bunatatea oamenilor a scazut in mod dramatic si asta datorita acestui trai imbecil
La ce amanet sa dat antena, sa profit de ocazie sa o cumpar ieftin:happy: