-
Slava Partidului!!!
Printr-o circulară trimisă de la centru, imediat după Congresul PDL, şefilor de organizaţii PDL li s-a pus in vedere că au zece zile pentru a face calendarul acţiunilor culturale, religioase şi politice din teritoriu, la care să fie invitaţi demnitarii partidului in frunte cu Emil Boc.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma duc sa imi caut o camasa alba si cravata de pioner...
ps. astia sufera de cultu personalitati!
-
Cravata trebuie neaparat portocalie, nu cumva sa pui rosie ca ... nu e frumos. Daca vezi pe undeva vreo actiune d'asta culturala/ politica/ semidocta/ stiintifico-fantastica cu mici si bere baga aici pe forum locatia, ne mobilizam imediat!
-
Voi credeti ca activistii partidului comunist au disparut? Aia care au batut din palme 20 de ani.....care ai ridicat in slavi partidul si conducatorul suprem.....inca traiesc printre noi. Doar au migrat la partide (pdl, psd, pnl, plm, etc ) si continua sa faca ce au iubit o viata intreaga; sa linga.
-
Corect, dar putin gresit :)
Ei continua sa fure poporul format din oi oarbe. Nu ei sunt de vina, ci poporul, pentru ca le permite prin indiferenta si admiratie fata de "cel care face combinatii mai tari" sa isi continue jaful. Privind Grecia vedeti viitorul Romaniei.
-
Lasa ma,bine ca nu au castigat alegerile comunistii si rusii.:)
Dupa ce ca traiti bine nu inteleg de ce va plangeti atat.
Cat despre Grecia ... am vrea noi.
-
Elena Băsescu in PE: Reorganizarea teritorială va duce la ruperea ireversibilă de statul comunist ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) - adica taticu conduce un stat comunist !? - devreme ce nu sa reorganizat teritoriu ... Oare ce impresia o avea daca ar citi circulara lui Boc in care e "pe fata" o practica comunista sau asta nu se pune la ireversibil ...
-
funeriu
cea mai tare stire pe care am auzit-o e ca vestitu cercetatorr de nivel mondial, ministru al invatamantului a trecut la limita bacu, intr-un mod care ,in romania echivaleaza cu un examen picat
Bine , sa nu ne mai intrebam cum a ajuns un elev din romania , elev in bruxellesin in1989 - probabil era din ''familie buna'' - sigur un anticomunist :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]