-
Astra 2C mutat la 19.2 E
In curand Astra 2C o sa ajunga la pozitia 19.2 si va inlocui pe Astra 1H. Ce va aduce nou Astra 2 C pentru Romania? In primul rand o acoperire mai buna fata de Astra 1 H( in cazul in care spotul va ramane cel actual : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) . Ce se afla la ora actuala pe Astra 1H : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ramane de vazut daca anumite transpondere ale provaiderului CSAT vor fi mutate pe Astra 2C sau vor fi realocate pe transponderele ramase de la UPC.
-
sa speram ca il muta pentru al inlocui pe 1H si nu pentru backup ... cat despre spot nu cred ca va fi pastrat cel de acum al lui 2c
-
Ramane de vazut , cred ca intr o luna de zile o sa ne convingem daca o sa modifice spotul sau nu!
-
20.05.2011
Pozitia satelitului Astra 2 C se afla pe 21.3° Est.
:clap:
-
Ne ferice si pe noi cei de la SES cu un spot favorabil sau ne dau o mare teapa.
-
A ajuns la 19.22 sa asteptam sa vedem de la ce data intra in functiune si cu ce !
-
23.05.2011 ora 22:53 !
Astazi a ajuns pe 19.3°E !!!
:clap:
-
Parca am un sentiment ca nu o sa mute mai nimic,poate pe cele analoage!
-
backup in caz de nevoie scrie pe el
-
Cred ca ne-am bucurat degeaba. Azi 24.05 ora 13:30 este la 18,77". Avind in vedere ca cel mai vestic satelit astra functional este KR la 19,17"parca ceva nu e in ordine .
-
au adormit aia de la butoane sau e in deriva prin spatiu:clap:
daca si astia au femeie de serviciu e de inteles:)
-
Deci e cu şmen pozitionarea la 19.2, pana la urma o sa fie pozitionat corect.
-
Oare din acest motiv nu imi inra mine anumite programe de pe CSAT ?
Disney Magic, National GEO, Ushuaia, TF1 etc. si de la HD si standard...
Restul pe 19 merg...
-
Ora 23:50 . 2C a ajuns la 18,57". Ceilalti sateliti astra sint plasati intre 19,32" si 19,17" . Ciudat !
-
In curand incep testele pe Astra 2C !