Este posibil sa fac apeluri voce cu yahoo mesenger dupa un telefon cu sistem de operare android ? Cu skype merge .
Printable View
Este posibil sa fac apeluri voce cu yahoo mesenger dupa un telefon cu sistem de operare android ? Cu skype merge .
Merge brici.
Merge atat audio cat si video. Exista un plug-in pe care trebuie sa-l instalezi separat de Yahoo Msngr. Se numeste ceva de genul Yahoo Messenger Voice and Video Plug-in
nu merge pe orice telefon, e data acolo o lista care este destul de scurta.
eu am incercat pe un samsung i5500 cu 2.2 si nici macar nu se instaleaza Yahoo Messenger Voice and Video Plug-in
ultima versiune (a plug-in-ului) functioneaza aproape perfect pe Samsung Galaxy S.
succesuri! :drinks:
Am instalat ultima versiune de plug-in si imi spune ca nu este compatibila cu versiunea de mesenger si sa fac update la versiunea 1.4 dar nu o gasesc.Daca imi poate da cineva un link de download
Am dezinstalat yahoo messenger din telefon si beleaua este ca nu il mai gasesc la market un sit de unde il pot descaraca va rog
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:55 ----------
sau...
yahoo mesenger: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si messenger plug in: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cand dau sa instalez primesc acest mesaj This item is not available on your carrier .Ce vrea sa spuna?
Eu am un samsung galaxy mini cu android 2.2
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:30 ----------
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]