am nabilo si n-am semnal hd,dar pe canalele sd merge perfect,am pus mai multe setari de motor ca vanihal sau marcus,dar nimic
Printable View
am nabilo si n-am semnal hd,dar pe canalele sd merge perfect,am pus mai multe setari de motor ca vanihal sau marcus,dar nimic
La care Hd ? toate ?
Scaneaza manual unele sau schimbat
pe nici un canal hd,sky italia, upc,merci pt raspuns
pana l-urma am reusit,am facut si scanarea automata si fara rezultat,dar am umblat la setarile de la lnb si a intrat semnalul pe canalele hd,
m-am bucurat degeaba,am pierdud iar semnalul pe hd,butonez la setarile de la tuner la lnb polarrization dar fara rezultat,cred ca trebuie un lnb nou,daca cineva ma poate ajuta
Eu zic sa incepi dela inceput.Odata am avut si eu problema asta,am reinstalat tot si si-a revenit.Totusi nu e exclus ca la tine sa fie altceva,daca ai un LNB inceaca sa-l inlocuiesti,macar temporar,verifica setarile in Rceiver.Daca au mers odata trebuie sa mai merga "definitiv si irevocabil".
Ai sau nu ai cooler,incearca,daca nu ai sa-i montezi unul,daca e prea incalzit tunerul si atunci face figuri,mai ales pe HD.
setari din fabrica am facut,sau sa trec din nou imaginea
Salut ,sa nu ai probleme u tunerul ,daca vrei sa il vad contacteaza-ma in PM
Nici eu nu prea mai am semnal HD, mai ales pe 19, la settings de la zipper.
O sa incerc si o scanare manuala, sa vad daca s-au schimbat.
salut,o-sa incerc sa-i pun alta imagine si daca nu reusesc daca vrei sa ma ajuti,merci