In aceasta sectiune va rog sa postati si sa dezbatem impresii despre plugins , skin-uri , picon si alte floricele care ne incanta ochiul la imaginile enigma .
Printable View
In aceasta sectiune va rog sa postati si sa dezbatem impresii despre plugins , skin-uri , picon si alte floricele care ne incanta ochiul la imaginile enigma .
hello,
if you wanna change the skin on RSP-Image, the you are welcome 2 download:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
what is in?
- Skin: dreamTV-HD [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- Skin: Elgato-HD [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- Skin: Kerni-HD1R2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- Skin: LT6.HD [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- Skin: yads-HD [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Media-Center Plugin:
- Project valerie rev. 528
asta cum se pun ?
le-a testat cineva?
sunt si skinuri placute
dezarhivezi arhiva principala si in ea gasesti doua foldere Skins si Media-Center-Plugin in folderul Skins o sa gasesti mai multe arhive cu numele skinurilor dezarhivezi si aici si in folderul corespunzator fiecarui skin gasesti un folder cu numele skinului ... cu ajutorul unui client ftp intri pe alien si copiezi folderul corespunzator skinului pe care doresti sa-l testezi in /usr/local/share/enigma2 apoi Meniu/Setup/System/Skin si alegi skinul dorit OK si restart GUI ... bafta la teste
este posibil ca urmatoarea imagine e2 sa contina un skin surpriza :)
arata foarte bine cu skinul asta.:clap:
arata si se misca destul de bine ... consuma ceva resurse dar pe parcurs se va optimiza , tine-ti aproape si vor fi muuuulte surprize placute din partea RSP Enigma Team
frumos skins...dar vad ca mai are si un fisier Media-Center-Plugin se mai instaleaza si asta sau nu,, daca da unde are locatia???:)
am pus si eu una din variantele de skin. Arata foarte bine, se misca mai greu mai ales ca am pus lista de canale pentru enigma2 de pe celalat forum. La skinurile astea cu lista noua de canale se mai blocheza,, asa ca am revenit la skinul RSP initial DREAM_HD parca cu care merge perfect :).
Plugin de WEBif se poate folosi?, la mine crapa, se face ecran verde si da restart.
ai dreptate si la mine tot asa face...
@ stargate
which skin do you use in your picture?
it looks nice :)
it looks like HD Glass. @ stargate: correct me, if i'm wrong.
succesuri! :drinks:
HD_Glass16Quote:
Originally Posted by googgi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
wow:clap: please uploud this skin, i love it:)
thanks a lot!!!
Many thanks to sawaii.
Next RSP Enigma2 will have HD_Glass16 skin.