[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Chestia asta nu dovedeste ca doar ei in romania vand receptoare dreambox originale iar restul doar clone. Asta inseamna ca ei importa direct receptoare de la dream multimedia, cum ar veni dileri autorizati. Insa daca ma uit la pret pot spune atunci ca au adaus destul de mare la produse :)
sorin cred ca ai incurcat un pic magazinele satmultimedia chiar are preturi decente , uite niste preturi la trei dintre cele mai cunoscute receptoare la 4 dintre cele mai cunoscute magazine :
Dreambox DM 500 HD
satmultimedia 1.460 lei
digitalsatelit 1.649 lei
elstar 1.595 lei
peruvision 1.626 lei
Dreambox 800 HD PVR
satmultimedia 1.799 lei
digitalsatelit nu este la vanzare
elstar 2.015 lei
peruvision 1.842 lei
Dreambox DM 800 HD se
satmultimedia 2.099 lei
digitalsatelit 2.099 lei
elstar 2.170 lei
peruvision nu este in oferta
Chestia asta nu dovedeste nimic. Din cate stiu eu ti-ai luat receptor dm800 de la suceava. Inseamna ca al tau nu este original? Sau ce vrei sa clarifici?
Nu, vrea sa zica ca daca iei de la ei esti sigur ca e original. Adica, daca cumperi de la ei, poti face vereificare direct la sat multimedia (cred) ca sa vezi daca e original sau nu.
Stargate, adevarat ca nu mam uitat la preturile actuale dar cand am cautat ceva de la ei in 2010, erau mai scumpi. Poate sa fie si ca atunci nu erau dileri autorizati. Oricum mie imi place ca la ei pe site au un fel de chat unde poti vorbi direct cu un reprezentant de al lor, nu e nevoie neaparat sa suni.
'' Chestia asta nu dovedeste nimic. Din cate stiu eu ti-ai luat receptor dm800 de la suceava. Inseamna ca al tau nu este original? Sau ce vrei sa clarifici? ''
mario08
09.11.2010
'' doar atat :
- Daca tot ceea ce se vinde in magazinele noastre si se face reclama ca sint originale , atunci de ce nu apare nici un reseller cand selectezi Ro de pe acest site ?
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ''
Cand nu exista retailer....toata lumea spunea ca suntem slabi sau de rahat. Nu era bine. Acum ca exista... tot nu e bine. Intr-adevar romanul e un suflet neinteles. :)
Preturile si serviciile garantie si post garantie sunt bune sau similare cu cele ale concurentei romanesti. Exista si posibilitatea cumpararii on-line de afara. Dar...in cazul aparitiei unor probleme...transportul si numarul zilelor cat esti fara produs devine o mare problema.
O nota in plus pentru ei este suportul tehnic oferit!
carcoteala pur romaneasca
Apar. Dai si o sa vezi ca acuma apar.