tocmai mi au adus dreambox de la service si nu reusesc sa instalez ccam 2.1.4 sau alte ccamuri care numai exista la adons,le-a scos gemini de pe site,cum sa instalez manual
Printable View
tocmai mi au adus dreambox de la service si nu reusesc sa instalez ccam 2.1.4 sau alte ccamuri care numai exista la adons,le-a scos gemini de pe site,cum sa instalez manual
Incearcă acest [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] mai intai dacă mai este funcţional, dacă nu vezi aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu unul sunt mare nabilo fan-
ma intreb din care cauza staiti pe gemini ??- mai ales acuma ??
Pune Nabilo tonymtd- si sunt sigur ca ai sa fi multzumit
merci pt raspuns,pe gemini n-am reusit,de fapt l-am pus dar nu apare cccam config si pe nabilo l-am avut inainte sa mi-l aduca de la service,o imagine buna,dar mie frica sa nu se strice iara
Cea mai comoda varianta ar fi sa instalezi pluginul[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Daca vrei sa inveti instalarea manuala, ai aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], dezarhiveaza si vezi folderele de instalare. Transferi fisierele din acele foldere in folderele similare din DM (fisierele din bin si script au atribut 755), in cazul in care doresti alta versiune, inlocuiesti in bin noul 3C iar in script modifici 2.14 cu nr.versiunii instalate.
Eu iti recomanda sa pui imaginea de la NEWNIGMA2. CAM-urile le instalezi direct de la ei de pe site, eu am pus la cineva si merge bine, si fara probleme.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merge foarte bine ,rapid, clar DreamElite 133 , o poti lua de aici
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
are la addons diverse combinatii..........alegi ce-ti place.
baietii am reusit sa instalez cu nabilo instaleaza ce vrei,pe gemini numai errori mi a dat. sper sa nu-mi taie conexiunea cu internetul ca data trecuta,pe imaginea asta telecomanda se muta normal nu ca ca-o nebuna care no poti prinde,va multumesc pt ajutor am incercat totul ce mi a-ti propus
Am instalat si eu pt prima data o imagine, am renuntat la Gemini5.1 si am instalat DreamElite 133, e ok, se misca f repede, dar are 2 probleme:
1. nici la ei nu merge serverul, dar sa zicem ca nu e asa grav...
2.brambureste datele de receptie ale canalelor, amesteca frecventele, schimba S/R, trebuie mereu sa-i dau rescanare, cu bineinteles "clear before scan".
Am gresit eu cu ceva sau trebuie sa trec la urmatoarea incercare de imagine, si anume NEWENIMGMA2, sau poate Nabilo?
@gigi'cu
DE 133 e sa ziceam cea mai curata imagine!
Totusi eu iti dau un sfat prietenesc si sa zic al unui om cu ceva mai multa experienta in "butonare".
Foloseste settings(liste de canale) predefinite.
Eu recomand Vhannibal-si sigur vei fi multumit.
Daca totusi vrei sa fii mai catolic decat papa si nu esti multumit de acest tip de setari inainte de a judeca sau nu o imagine incearca sa obtii de pe net lista la zi a transponderilor si satelitilor apoi fa scaning pe ce vrei tu si posibil sa obtii rezultate mai bune.
Optiunea "clear before scaning" o recomand si eu doar in cazul IN CARE ITI ALCATUIESI TU INSUTI LISTA DE CANALE!
Iar eu recomand ca fiecare sa isi faca propria lista de canale.
si eu recomand acelasi lucru de multa vreme,nu tot timpu aceste liste se potrivesc si de aici apar tot felu de probleme de ce asa si nu asa,de ce nu am semnal etc
sa nu se inteleaga gresit,apreciez foarte mult munca celor care fac aceste liste
trebuie luat in calcul fiecare ce receptor avem si cat de bun e tuneru,reglarea antenei,dimensiunea ei si aria de acoperie a unor sateliti
iti ia in jur de 20 min sa scanezi toti sateliti,sa zicem inca 30 ptr ati face propria lista de favorite pe care o salvezi in pc
folosind o lista de settings iti incarci memoria receptorului cu sateliti si frecvente inutile pentru care nu ai o arie de acoperire sau frecvente pe care receptorul tau nu le suporta,fac referire ptr toate receptoarele nu doar ptr HD
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] selectati ce sateliti va intereseaza sau doar acei sateliti pe care ii puteti receptiona,inlocuiti lista in dm da ti restart,scanati si faceti propria voastra lista de canale pe care o salvati in pc
toate astea intr o ora sa zicem doua ptr cei care nu au destula experienta
parerea mea
pai am incercat , la imaginea DreamElite 133 urmatoarele variante:
1. scanat doar tp-urile care ma intereseaza;
2.scanat total doar satelitii care ma intereseaza, dupa care sters programele neinteresante cu DreamboxEdit, salvat si restart la DM800 ca sa pastreze setarile noi;
3.scanat total doar satelitii care ma intereseaza si lasat asa in DM800;
In toate variantele de mai sus, dupa ceva zapping pe sateliti apar simptomele spuse in postul de mai sus, modifica datele de receptie a majoritatii canalelor(ori schimba frecventa, sa zicem din 12266 in 12246, S/R din 29500 in 27500 sau FEC din 3/4 in 4/5) suficient pt a nu mai receptiona f multe canale.
Deci, pana la urma sa ma intorc la imaginea GP5.1, pt ca intre timp am invatat sa instalez Cccam si manual sau aveti alta solutie?
ai umblat cumva pe setari dupa ce ai instalat imaginea???nu stiu cum e exact la 800 ca nu am dar eu totusi am impresia ca e posibil sa fie din setari sau nu incarci tu bine cu dreambox edit
duap ce ai scanat si ce ai mai facut pe acolo dai drumu la dreamboxedit si salvezi canalele intr un folder stabilit de tinepe urma dai open din dreamboxedit si iti deschizi folderu unde ai salvat canalele
acum editezi,stergi faci ce vrei pe acolo dupa care dai save,mergi la ftp si dai clic la send files to dreambox astepti sa termine comanda si dai clic pe reload,astepti,cand spune ca a terminat comanda dai clic din nou pe reload si astepti pana termina,poti sa o faci si a treia oara daca vrei si nu e nevoie de restart dar il poti da
bafta
am instalat nabilo si am setarile pt motor marcus 206 care canalele hd le are separate dar nu pot sa instalez subtitle player