Router nou , problema noua
Mi-am schimbat vechiul router ( Asus WL-500gP ) cu unul nou de la TP-LInk TL-WR1043ND , deoarece aveam prb. cu cel vechi la limitarea benzi de net si pe wifi
In schimb cu cel nou imtampin o noua prb. si nu stiu de unde provine , dar despre ce este vorba
Cu plug-inul cccam.info 1.1 nu imi mai afiseaza clienti si nici daca incerc pe browser-ul de internet ( ie8 ) cu adresa dreamului : 16001 , imi afiseaza doar serverele atat cu plug-inul in cauza cat si pe ie8
Am in prezent instalat dyndns updater pe care il foloseam si inainte pe routerul vechi , am incercat sa fac si forwarding la portul de cccam
Noul router are la optiunea forwarding virtual server acest meniu ( de fapt aceasta este interfata web a routerului ) : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa arata optiunea Add new : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si unde trebuie sa selectez la Common Services Port intre : DNS, FTP, GOPHER, HTTP, NNTP, POP3, PPTP, SMTP, SOCK, TELNET
In functie de ce serviciu am ales va fii si portul in cauza selectat automat ( ex. HTTP - portul 80 )
La Protocol am setat TCP , problema este ca nu am cum ( sau nu stiu eu ) cum sau unde trebuie sa scriu portul de cccam , tcp-ul asa cum scriam la routerul vechi
Pt. cei care au linie cu mine ( mario08 ) aceasta este prb. in caz ca sint afisat cu prb. la voi si a rog o mana de ajutor pt. rezolvarea acestei prb.
Multumesc anticipat de raspunsuri/idei/sugesti