Daca ai nevoie de sfaturi ..intreaba...poate ajutam si pe altii
Printable View
Daca ai nevoie de sfaturi ..intreaba...poate ajutam si pe altii
Bun venit CryBaby! Cand ai timp poate ne scrii si un mic tutorial.
Ca prima intrebare, ai idee ce vor sti sa faca acele receptoare ce vor avea conectare LAN?
Salut la toata lumea...Quote:
Originally Posted by snow
O sa fac un tutorial mai scurt pt ca Familia GLOBO(Opticum) are deja prea multe serii si au caracteristici diferite, asa ca rog pe cei interesati sa scrie despre care serie vor sa stie mai multe...
Cat despre receptoarele cu LAN...dupa cate am auzit eu o sa aiba conectare "enthernet"...dar va putea fi folosit numai pt. sharing..
chestia nasola e ca sunt inca sub testare...
poti sa-mi spui si mie mai multe lucruri despre acest receiver?
multumesc!
Salut...Quote:
Originally Posted by tase
Este un receptor bun cu chipset 5119...care este mai rapid ca si
seriile anterioare...Are meniul total diferit si dupa parerea mea mai placut,
si mai usor de folosit...Are optiunea de "terestrial" dar cu optiunea asta nu ai ce face aici in Romania.....
Editarea cheilor este mai bine conceputa....se pot introduce si chei editate direct din "softcam"...(asta cu ajutorul unui PC)..
Cam atat despre 4100TSCR...mie personal imi place...
multumesc pt informatii si o sa te caut pe mess
sal adica cum nu ai ce face ? nu merge in romania acest receiver pe dvb-t?Quote:
Originally Posted by CryBaby [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu s-a referit la asta ci la faptul ca in Romania stam foarte prost la capitolul transmisii digitale terestre .
In fine vom vedea ce va fi in viitorul apropiat !
@CryBaby
Merg subtitrarile dvb pe jiji cu patch? La mine in zona (sibiu) este transmisie dvb-t si m-ar interesa acest receiver.... dar dupa cate se zice nu merg subtitrarile dvb daca se pune patch :(. Mersi
pe softul cu patch din pacate nu merg subtitrarile in format dvb :sorry:
Va rog sa-mi spuneti daca la data de azi (03.04.2008) functioneaza Jiji pe receptoarele Opticum 4000C sau 4100C. Subtitrarea DVB merge bine la toate canalele?
Va intreb pentru ca doresc sa achizitionez un receptor.
Merita diferenta mare de pret pentru a achizitiona un Opticum 7100CXE? Mai ales ca ma intereseaza mai mult JIJI sa mearga.
Care din ele poate intampina probleme mai multe la punerea de softuri noi.
Va intreb pentru ca sunt incepator si inca nu stiu nimic din toate astea.
Astept sfaturi de la cei care au astfel de modele.
Comparand cele doua receptoare iti pot spune ca ambele au o functionalitate buna,au subtitrare,o buna sustinere software,usor de incarcat softul si poti vedea cu ambele ce te intereseaza.Receptorul cu port ethernet poate fi client al unui server dreambox folosind anumite protocoale(cccam,newcamd...),adica poti vedea programele care le vede un dreambox.Eu nu am reusit sa testez aceasta functie dar din cate am citit cam asta am inteles ca stie.Ca recomandare:daca vrei un pret mic si o perioada probabil limitata sa vizionezi canalele preferate poti cumpara C-ul,daca ai un prieten cu dreambox care sa-ti permita accesul la cartela lui cumpara CXE iar daca mai adaugi 100 lei cumpara-ti un dreambox si vezi lumea.......Tu decizi,studiaza,infomeaza_te si ia hotararea cea mai buna pentru tine.
din pacate 5119 are o chesti foarte proasta, nu le merge subtitrarea.Quote:
Originally Posted by CryBaby [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din cauza asta consider ca e mai bun receptorul YUMATU MX plus (5105) la care merge si subtitrarea. Mai exista si receptoare opticum seria C care sunt foarte utile si ieftine insa si foarte lente.
Aici sa facut referire la 5119. Altele cum este 5105 sau opticum seria C are subtitrarea si merge bine.Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Receptoarele sunt de aceeasi generatie. Difera doar ceva mufaraie in spate.Quote:
Originally Posted by tica1975 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La astea merge bine subtitrarea la gigi tv.
seria 7100CXE nu am avut, dar daca are 5119 in el atunci nu ii merge subtitrarea.
Daca doresti doar pentru gigi atunci e buna si opticum seria 4xxxC.