Ce router wireless imi recomandati pentru Fiberlink 2 de la RCS? (pana in 300 lei si sa aiba cam tot ce trebuie)
Printable View
Ce router wireless imi recomandati pentru Fiberlink 2 de la RCS? (pana in 300 lei si sa aiba cam tot ce trebuie)
Asus WL-500gp v2 si pui firmware openwrt.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sper ca nu e reclama site-ul oficial!
Asta il am cu dd-wrt dar imi limiteaza rata de transfer la 2.6 Mb/s...
Nu cumva aveti voi limitarea asta din soft :
Code:Basic QoS configuration using UCI:
uci set qos.wan.upload=192 # Upload speed in KB
uci set qos.wan.download=2048 # Download speed in KB
uci commit qos
Iti recomand TP-Link : TL-WR1043ND
- hxxp://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=wlan&pmodel=TL%2DWR1043ND , la noi hxxp://www.price.ro/preturi_tp-link_tl-wr1043nd_286007.htm
Discutii mai ample despre el : hxxp://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=673479 , pe acest model il am in "vizor pt. batranul" Asus WL-500GP
eu recomand asus RT-N12, stie de N, merge si dd-wrt pe el.. nu am observat limitari sau alte lucruri.. pret bun in general!
eu as merge pe:
- TP-LINK TL-WR1043ND 270ron
sau
- NetGear WNDR3300-100ISS 310ron
sau (daca faci un efort mai maricel) dlink dir 825 / asus rt-n16 - aprox 450 ron
personal mi-am cumparat de putin timp un D-Link DIR615 si sunt uimit de viteza wan-lan pe conectare pppoe rds , de pe siteul rds descarc cu 11 MB/s cu viteza constanta
cum iti merge DIR615 pe wireless? nu am avut experienta prea placuta, semnal destul de slab, de aceea l-am schimbat. merci
si care este comanda sa marim qos-ul?Quote:
Originally Posted by prodigy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
treaba este valabila doar daca ai instalat si pachetul qos-scripts package , daca nu il ai instalat nu ai ce sa modifici . daca il ai instalat mergi in /etc/config/qos si editezi fisierul qos cu datele pe care le doresti la download si upload
---------- Post added at 09:19 ---------- Previous post was at 09:16 ----------
semnalul il tin la 50% din putere pe router si la 8 metri de router si prin 2 pereti de beton armat am pe laptop semnal full ( excelent ) , si eu am avut o experienta neplacuta cu dlink dir100 dar sper sa fie bine acum :tv:Quote:
Originally Posted by andrei78 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asus-ul este super router, dar e cam scump pentru ce imi trebuie. Cred ca un rt-n12 e mai convenabil, chiar daca nu se ridica la posibilitatile lui n16.Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ai norocul sa gasesti ca mine un DIR-655 la mana a doua si cu garantie. Eu cu 3 mil exact l-am luat acum un an. In magazin era 4 si ceva (inca este). Are garantie de 11 ani. Wireless N, 3 antene, porturi Gigabit ethernet atat pentru WAN cat si pentru LAN,port USB. Nu face nici o limitare de banda. Din pacate nu suporta DD-WRT, dar daca iti trebuie router bun si nu vreo struto-camila ca Topexurile Deluxe care nu sar de 2,5Mb atunci e n-ai ce face cu dd-wrt.
pe RT-N12 am pus tomato, este mult mai stabil, din ce am observat dd-wrt se cam restarteaza din senin.. cu tomato nu am vazut asta.. nu am vazut nici o limitare, viteza pe wireless fiind de 8 mega banda, atat cant imi da adsl-ul.Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pentru mine tomato isi face treaba mai bine ca dd-wrt.
@stargate daca dadeam semnalul mai mult de 60% putere incepea notebook-ul sa se deconecteze.. ca sa nu mai spun ca aveam semnal slab printr-un plafon.. poate ca am fost eu ghinionist cu DIR615-ul...
Am luat D-Link DIR-615 D3, dar nu are dyndns la No-ip, asa ca sunt nevoit sa pun dd-wrt pe el. Sa vad cum se comporta dupa in ceea ce priveste viteza...