DVB-T RUSSE cu dinti si retineri
Salutare , va rog eu sa fiti cat se poate de prompti cu zonele in Bucuresti . Cum sa iei DIGITAL cand ai 49 la 500w din victoriei si mai are si antena deasupra la majoritatea blocurilor din oras .
Urmaresc pendelete de 2 ani TV DX si nu ma arat de mai bine de jumatate de cand cu evolutiea asta DVB-T si Analog la putere de KILOWATI "ora", si tin sa spun ca ce am vazut ma lasat PAF pe romaneste .
1 . Bucurestiul are surprize in receptii, este o prastie , apa cu gunaoie plutitoare . "pe testate"
2 . Calitatea ANALOG este jumatate buna jumatate proasta la propriu . " hai sa fim seriosi ce imagine reda fiecare comparand c bulgari sau hai cu unele relee care restanmit in mod obisnuit alceleasi programe .. "
3 . Bulgarii vin bine numai in cateva puncte ale bucurestiului . O luam si pe testate .
4 In Digital nu trebuie noise de genul mobilariei inutile gen romtelecom sau zapp ce inca fornaie de-a dreptu si amplificatoarele cele mai bune sunt facute omleta de zgomotul PESTE TOATA BANDA UIF . Luam si testam .
Tragem linie si zicem realitatea vazuta , citita :
-Luam cazul RADU Erdelyi , care deja cred ca se stie din cele 2 forumuri ca este telecanakhist inrait si care a prins din doua locatii o sumedenie de receptii , om ce alege etaje superioare si locatii cu dechideri spre zone pe unde se perinda dx .
-Luam cazul Zvartoshu care da semnalul de alarma in toate teoriile , dx langa releul zapp si Cdma , amplificare extrema de peste 35dB , antena slaba , reflexii pe orice azimut , receptii scazute din orice punct de vedere al subelevatiei de la parcul carol minim 71M.
-Luam cazul Marluk caz care este genul " rasucestete ca nu te gasesc" din orice punct de vedere asta ca are ditai "cataroaiele" in fata si spatele antenei care este buna . receptiile sunt si noise-ate si cu relfexii si pe langa asta scazute .
-Luam cazul Paco6677 caz ce a aatat ca in zona unde zapp are semnal maxim el inca mai rasufla avand antena tipica de traiect , si amplificarea de banda larga .
- Luam cazul 007/ro m caz tipic de demonstratie temporara a receptiilor care in acest moment cu antena ce in internatonal este in prim plan , polaris adica , sufera din cauza noise-ului de la cdma fiind afectata receptia si la el .
Deci , din tot ce am zis bucuresti-ul , si buzaul , orasele de unde vad cum mesajele sosesc in forumuri , pozele dx-erilor , materialele, si asa trag concluzia ca este un DEZASTRU Dx-ul in afara de alageerile d-lui Radu Erdelyi si 007/Ro ins-ul care il cheama Octavian .
Ca sa fim precisi , eu sfatuies lumea , ca atunci cand pleaca DIGITAL-UL sa omitem centrul bucuresti-ului din lista , sau sa incercam pe zone cum se cunosc din vremurile lui ceasca , Prelungirea Ghencea , Luica , Pantelimon - Lebada , Salajan - Ozana . Zone unde aveam LOCAL orice bulgar , incepand de la antena de 10 elemente ,
pana la cea de 25 , mai sus nu era nevoie la cum era semnalul in aer , care sigur este la fel si acuma .
Aste sunt realitatile de :wellcome: . Bafta .