Are cineva un astfel de patch? am nevoie ca am pus un nou windows si nu pot sa descarc nimic original imi spune ca nu este validata copia pentru windows,ma puteti ajuta? multumesc anticipat!
Printable View
Are cineva un astfel de patch? am nevoie ca am pus un nou windows si nu pot sa descarc nimic original imi spune ca nu este validata copia pentru windows,ma puteti ajuta? multumesc anticipat!
Vezi aici cum dezactivezi Genune Notification:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dezactivand nu cred ca rezolvi problema exista un "wp" care transforma un fake in licenta...Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am si licenta si fake si vad ca functioneaza la fel de bine amandoua....
Daca-l gasesc il pun in upload(nush daca am voie)...
Gasesti aici ceea ce cauti.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Multa bafta !
Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poti sa-l pui, no problem,lam avut si eu dar.. il salvasem in C si cand am reinstalat windowswul mi-am adus aminte de el dar era prea tarziu,multumesc anticipat!
Din pacate e sectiune privata si nu am acces....... WindowsQuote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Private
Da un ochi in upload...am "ceva bun"..pentru ttoti cei interesati!!!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am rezolvat,cu ajutorul lui Laleauaneagra am pus patchul si merge super,acum nu mai am probleme cu Genune Notification,este OK!!
Mii de multumiri tuturor in mod special lui;Laleauaneagra!
multumesc @spaniolul si eu le multumesc tuturor care au incercat sa te ajute