-
Achizitie hdd
Sunt nevoit sa-mi schimb Hdd-ul din calculator , mai precis sa adaug inca unul, deoarece cel vechi e puturos , lenes cotat undeva la 5.9 de win 7.Asadar o recomandare de hdd , probabil un WD mai rapid si capacitatea sa nu fie mai mica de 500MB(320MB)SATA2bineinteles.Acum am un seagate dar lenes tare:)
Multumiri anticipate celor care vin cu pareri.
f11
-
500MB este foarte putine poate ai vrut 500GB :P
-
Eu sunt mulţumit de seria black de la Western Digital :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.
-
@Bust3D intradevar minim 500GB-viteza.
-
Eu sunt fan Seagate insa si seria de la WD e buna. Atat cea Green dar cea Black e mai ok. Ca si performante sunt cam aceleasi, in functie de buget alege-ti un model si vezi ce zice lumea despre acel model, in general pe un shop online gen pc-garage.ro poti vedea comentariile celor care au cumparat acel produs. Te ajuta foarte mult sa-ti faci o idee.
Ti-as recomanda sa mergi pe 1TB, deja sunt cam cele mai ok la pret/cantitate(spatiu). Neaparat unul cu 7200 RPM.
-
Despre HDD-urile de la WD :
green = low power / low performance
blue= medium power / medium performance
black = high power / high performance
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai multe detalii [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.
-
Merci de raspunsuri.
Intradevar imi tragea cu ochiul un WD black si datorita faptului ca pretul este bun am sa comand o bucata si am sa va tin la curent cu experimentul.
f11