LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR DE PRETUTINDENI DE AICI SI DE PESTE GRANITE!!:band: :drinks: _________________________________________________________________SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN!!!
Printable View
LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR DE PRETUTINDENI DE AICI SI DE PESTE GRANITE!!:band: :drinks: _________________________________________________________________SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN!!!
La Multi Ani tuturor romanilor de pretutindeni!
La Multi Ani ROMANIA!!
<CENTER>Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,</CENTER><CENTER>Tara mea de glorii, tara mea de dor?</CENTER><CENTER>Bratele nervoase, arma de tarie,</CENTER><CENTER>La trecutu-ti mare, mare viitor!</CENTER><CENTER>Fiarba vinu-n cupe, spumege pocalul,</CENTER><CENTER>Daca fiii-ti mindri aste le nutresc;</CENTER><CENTER>Cãci ramine stinca, desi moare valul,</CENTER><CENTER>Dulce Romanie, asta ti-o doresc.</CENTER>
LA MULTI ANI ROMANIA :drinks: LA MULTI ANI ROMANI ORIUNDE VA AFLATI , sa inceapa sarbatoarea :band:
LA MULTI ANI si sa fim mai buni
Multa sanatate romanilor pe oriunde s-or afla si Romaniei
au trecut 18 ani de la revolutie si nu o ducem cu mult mai bine decat inainte
sa speram ca viitorul e putin mai bun ,dar tine si de noi de toti daca vrem asta
sa fim sanatosi ca o sa vedem noi ce facem
LA MULTI ANI PENTRU TOTI ROMANII !!! :ro:
:dance: :band: :dance:
:ro: :ro: :ro: :ro: :ro: :ro: :ro:
LA MULTI ANI!
:ro: :ro: :ro: :ro: :ro: :ro: :ro:
La Multi Ani.....
Romania e o tara frumoasa, pacat ca e locuita.
La Multi Ani.