-
Necaz
Am un amic in Cipru caruia tre sa-i trimit un Dream.Il va pune pe net, dar nu stiu cum naiba sa intru in ruteru lui.........
Va rog un ajutor daca stiti cumva..........daca aveti alti amici p-acolo s-ar sti ...............Compania furnizoare Primetel
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Pai omu sa intre pe google, sa dea cautare dupa show my ip adress , intra pe pagina respectiva, vede ce ip rutabil are
Apoi
intra in meniul ruter si permite acccesul pe ruter din exterior, iti da ip,port, user si parola
-
Cred ca omul nu poate intra in router din cauza userului si parolei de la router, ai incercat admin/admin; admin/1234 ; 1234/1234 ?
-
Cu admin/admin si administrator/administrator am incercat , l-am pus sa sune acolo la ei si sa intrebe, dar n-au vrut aia sa-i zic usser si pass............
Lao "[I]intra in meniul ruter si permite acccesul pe ruter din exterior, iti da ip,port, user si parola[I]"
asta n-am stiut-o.....o s-o incerc, chiar in meniul ruterului vreau sa ajung sa-i pot face host si sa faca si el skimburi cu akta lui.
-
incearca cu admin si pass numele routerului
-
Nu se poate intra in ruterul asta.Cei de la companie l-au configurat, e proprietatea companiei si este foarte restrictiva .Va putea folosi dreamul doar client, asa i s-a spus de la Serv Clienti.
Asa ca .........va skimba in vara furnizorul.........atunci expira contractul
Multumesc pt sfaturi.........