[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe forum cred ca inca e voie,dar pe care il mai vad pe hi5 si mesenger nu mai stau de vorba cu el.Satanistilor!:clap:
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe forum cred ca inca e voie,dar pe care il mai vad pe hi5 si mesenger nu mai stau de vorba cu el.Satanistilor!:clap:
Ce-i aia ... HI5 ?
.
Nu conteaza,oricum te vad online pe messenger,satanistule.:clap:
eu ma dau moralist :D cine mişca nu mai mişca eu sunt Razboinicul Luminii :lol: ( si nu ţin cu berbecali )
Paraciosule ...Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oare la ce-i bună opţiunea Appear Permanently Oflline to ... ?
Mă mai vezi acum ? De fapt ... mai trăieşti (bine) şi mă mai vezi online acum ?
.
Mai baieti... nu mai pierdeti timpul lui Dumnezeu, lasati forumul... la biserica cu voi! :D
Eu nu cred ca este un pacat sa scrii pe forum ,messenger , hi5 , etc. atata timp cat vorbesti civilizat ,dar nu trebuie sa uitam de biserica si de Dumnezeu.
Mesajul distilat este: renuntati la tot ca sa nu isi piarda religia/biserica puterea de manipulare asupra voastra. Si nu ma refer la vreo religie anume. Toate sunt facute pentru a manipula. N-au nici o legatura cu Dumnezeu.
Nu trebuie sa ne lasam manipulati de religie , trebuie sa alegem ce este bun si asta ne duce la Biblie.
de aia scriu eu mai putin pe forum :D
ca sa nu fiu pedepsit de sus :lol:
nici pe mesenger nu mai intru de frica