Se afla pozitionata la 45 grade Est , satelit Intelsat 12, stirea este veche dar de actualitate a intrat in functiune pe data de 1 septembrie.
Mai multe: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Se afla pozitionata la 45 grade Est , satelit Intelsat 12, stirea este veche dar de actualitate a intrat in functiune pe data de 1 septembrie.
Mai multe: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vivacom, din cate stiu, e si retea de telefonie mobila, deci au multe magazine de desfacere.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sunt probleme cu norma asta de codare?
Cam da, vad ca au atat servici DTH cat si internet si telefonie!
Mai multe pe pagina lor oficiala : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vad ca au o oferta buna, ofera 4 receptoare in custodie, acum nu am inteles daca pe un singur ab sau fiecare receptor are ab sau.
Se pot lua 4 receptoare in total, fiecare cu cartela lui.
chiria fiecarui receptor costa 3.80 LV (leva, in lei ar fi cam 8 lei/receptor/luna).
Antenele sunt de 60CM, deci semnalul ar trebui sa fie destulde bun si la noi. cred ca o sa pun o antena pe 45*est doar pentru City, acum am un motiv in plus.
Inca nu stim daca merge in share....:)
poate sant eu paranoia sau mai greu de cap,lasand la o parte pasiunea si curiozitatea de ce trebuie sa alergati dupa acest dth pe 45 cand le aveti aceleasi programe pe w2 si merg si in share:)
no intreb si eu nu da ti cu paru
Sunt cateva programe bune de muzica atat TV cat si radio care nu sunt pe W2 si nu mai sunt nici la 1W....