salutare, am o problema si nu inteleg ce se intampla. toti clientii care-i am imi apar offline. in schimb toate liniile lor sunt ONLINE
am ceva configurat gresit, nu inteleg care este problema va rog sa ma ajutati, multumesc
Printable View
salutare, am o problema si nu inteleg ce se intampla. toti clientii care-i am imi apar offline. in schimb toate liniile lor sunt ONLINE
am ceva configurat gresit, nu inteleg care este problema va rog sa ma ajutati, multumesc
Nu iti merge forward-ul din ruter la port, sau dyndns nu e corect.
Hai Craiova!
am verificat contul de pe Dyndns.org si este ok. forward-ul in router nu stiu cum sa-l verific, ma poti ajuta te rog
Da din windows sau din telnet :
ping mesi.dyn_dns.tt sau cum ai tu
si vezi daca coincide ip-ul raportat acolo cu cel care apare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asta pentru DYNDNS.
Portul ..... e mai greu sa explic aici.
Da un restart la ruter.
nu , imi apare un alt IP si am verificat portul 12000 si este inchis. pana ieri totul a fost ok, eu nu am facut nici o setare sa schimbat singur
xx.198.166.2
Address:
81.198.166.2#53
Non-authoritative answer:
Name:
xx.dyndns.org
Address:
xx.25.199.13
asta imi apare
Deci e clar ca ai dyndns prost configurat sau furat !
---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:31 ----------
Cred ca s-a resetat ruterul tau.
Zildan, merci mult pentru ajutor, am verificat din nou toate setarile si apoi am dat restart la router si si-a intrat in normal. merci mult inca odata pentru ajutor. raman dator
Cel mai simplu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]testezi daca ai portul deschis.