-
Recomandare LCD
Caut LCD si poate sunt baieti care stiu deja specificatii si magazine:
-diagonala 81.
-tuner analogic+tuner DVB-T mpeg4.Poate fi HD ready dar sa aiba tuner direct in el mpeg4,bineinteles si analogic terestru,in rest nu conteaza.
-pret maxim 1700 ron.
Astept link-uri.
-
televizoare-lcd-led/
Aici gasesti cam cum doresti.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Eu iti recomand gama SAMSUNG. Eu am samsung T240HD, e full HD 1080p, are tuner si analogic si digital, tot ce iti trebuie, si CI,....
Al meu are diagonala de 24", probabil au si mai mari :)
La pret nu stiu dar te poti interesa
-
Un exemplu e aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .De unde stiu eu 100% ca are tuner mpeg4 si tuner analogic?La multe din magazine nu scrie nimic despre asa ceva.
-
Eu cand cumpar ceva si vad vreun produs care imi place, ma duc pe siteul producatorului, caut acolo la ei modelul, studiez manualul, si altele.
La noi de multe ori scriu prostii, asa ca te sfatuiesc sa te duci la pagina oficiala a producatorului si studiaza televizorul la sange.
-
Am fost pe la LG,am descarcat un pdf care era pentru mai multe serii de fapt.Nu am vazut pe acolo nimic legat de scanarea programelor analogice sau prin detaliile tehnice ceva despre tunerul analogic.De asta intreb,noile modele nu mai vin cu tuner analogic?Acum nu am posibilitatea sa ma duc prin magazine sa vad la fata locului,normal pana luni trebuie sa gasesc un model.
Ma tem ca daca sun si pe la magazine raman aia cu gura cascata cand ii intreb sau imi dau raspunsuri in doi peri.
-
eu recomand ptr LCD marca SAMSUNG:)
recomand,e un pic prea mult spus:)
-
iti recomand un sharp led 700e e beton
-
Eu vreau LCD,de minim (nu cred ca gasesc oricum mai mare) 81 cm,care sa aiba atat tuner analogic cat si digital ca sa pot receptiona si TVR HD.E pentru serviciu,pretul nu poate depasi 1700 ron.Degeaba ma tot indrumati catre diverse care nu le pot lua din cauza pretului ca nu ma ajuta cu nimic,sunt mult peste ce imi trebuie ca pret.
Singurul care se apropie de ce vreau e asta:
dar ma gandeam ca poate stiti voi mai bine si poate este unul care are tuner mpeg4 si pentru terestru,din specificatiile celui de mai sus pare sa rezulte ca are tuner DVB-C HD (H.264) adica numai pentru cablu.
Din cei care au LCD cu tuner mpeg4 imi poate spune cineva daca au si tuner analogic pe el?
-
Acum o saptamana am pierdut cu un prieten 3 ore prin magazin uitandu-ne dupa un tv. Pana la urma (dupa mai multe teste) asta a ramas preferatul nostru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aici gasesti si specificatiile tehnice. Noi am plecat cu gandul sa luam un panasonic sau samsung, dar pana la urma a fost sony.
-
"
Tuner: analog / digital (DVB-T), inclusiv EPG / cablu (DVB-C) / DVB-C HD (H.264), "
e un coppy din link-ul dat de tine !!!
cred ca toate tv-urile care au dvb-t au si analogic dar nu se mai specifica pentru ca se deduce .
dar daca vrei ceva bun la bani aia iti recomand : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] nu mai e la ei dar cauta-l in alta parte !
cum faci cu receptia dvb-t ( tvrhd ) in zona ta sau e tvr hunedoara ???:sorry:
-
pai de aia are satelit sa compenseze,la cum se misca treburile cu HD terestru in ro zau ca eu nu mi as bate capu:)
-
Eu pe aici stau pe un "deal" mare-mare si intra de la Sibiu.La 1750m altitudine normal ca intra.:clap:
Hunedoara e prea departe,pe ala sa il prinda tanti Turcan.:D
Deci trebuie sa ma duc sa vad direct la magazin si sa ma lamuresc ca au si tuner analogic,asa daca toate au si analogic iau ce gasesc,de preferat un LG cu port USB.
-
Recomand LG-ul si dupa aceea activeazai playerul HD vezi aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cauta vers de firm 3.40 ca ala se poate activa si cu telefonul
-
Sunt modele cam vechi...
Zmeura a cerut recomandari pentru un LCD cu "tuner analogic+tuner DVB-T mpeg4"...
Recomand Sony sau Samsung!
Spre exemplu: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]