De ceva timp am acesta problema la fel face si cu internet explorer.
De pe alt calculator pot intra.
Stie cineva cum pot rezolva acesta eroare :comp:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
De ceva timp am acesta problema la fel face si cu internet explorer.
De pe alt calculator pot intra.
Stie cineva cum pot rezolva acesta eroare :comp:
Verifica ce addon-uri ai la mozilla... si plugin-uri... in cele mai multe cazuri problema apare de-acolo. Actualizeaza si Adobe Flash Player Plugin si Shockwave plugin.
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
Ah, am zis de Flash Player Plugin pentru ca aceeasi eroare am avut-o pe pc-ul prietenei mele si problema a fost din cauza pluginului flash... l-am updatat si eroarea a disparut. Patea in special pe mail-ul de la yahoo.
Aceeasi problema am intalnit-o si eu pe Windows, atat in IE cat si in Firefox, am incercat sa reinstalez Firefox ...degeaba, problema a reaparut. Am reinstalat sistemul si vad ca pana acum merge bine.
Am reinstalat adobe flash player plugin 10 atat am la control panel , Shockwave plugin nu am cum il upgradez?
Verifica ce addon-uri ai la mozilla... si plugin-uri...
Cum verific ca nu ma prea stiu la astea :) , nu am patit dinastea dar este naspa rau si nu vreau sa reinstalez windowsul pentru asta.:agresiv:
Vezi acum ca ai updatat flash daca nu cumva e ok.
Tools >> Add-ons
---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
Shockwave e ca si flash player, trebuie prima data instalat. E free pe net.
O pagina utila pentru a verifica cat de actualizate sunt plugin-urile instalate in Firefox [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am instalat tot dar aceasi problema , eu cred ca problema vine din alta parte pentru ca ori cu mozila ori cu internet explorer aceeasi eroare este.Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ia instaleaza sau fa update si la Macromedia Flash Player... sau cum ii zice ala ala de la Macromedia...
Ma mai gandesc ce ar putea fi... la alte site-uri iti merge ok, doar la mail-ul yahoo face asa, da?
Problema apare aici cred eu dar nu stiu ce sa fac.
Si la alte site-uri cateva apare problema asta.
Ala e doar un log generat automat odata cu eroarea... nu prea te ajuta... vezi eventual de nu-ti dai seama care e cauza citind atent mai jos in acel raport de eroare...
Deci face si la alte site-uri... incepe si dezinstaleaza cu Add Remove Programs tot ce tine de browsere... plugin-uri, aplicatii care crezi ca ar putea face conflict, etc... si vezi asa de nu depistezi cauza.
Banuiesc ca ai facut update la browsere si sunt la zi. Uita-te daca nu cumva antivirusul blocheaza ceva "virus" care cauzeaza generarea de erori in browsere...
Gata am rezolvat problema asta asa de mare :)
Problema era de la antivirus am dat disamble.
Deci tot de la Add-ons era problema... ti-am zis, eu patisem la prietena-mea cu cel de la Flash Player.
Bine ca i-ai dat de cap!