Vreau sa imi iau un webcam, vreau o recomandare din partea voastra, am vazut ca unele au microfon incorporat...astept recomandarile voastre!
Printable View
Vreau sa imi iau un webcam, vreau o recomandare din partea voastra, am vazut ca unele au microfon incorporat...astept recomandarile voastre!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu asa ceva am luat de curand, merge destul de bine dar nu extraordinar, este foarte mica, nu este nici prea scumpa, are microfon incorporat care foloseste tot legatura usb, nu cablu separat, imaginea este destul de buna chiar si pe lumina mai redusa si merge fara probleme pe windows7.
Astept in continuare indicatii in achizitionarea un webcam....
eu folosesc de citziva ani (cred ca de peste 6 ani!) un Philips ToUcam, shi pot sa-tzi spun ca merge f bine. Dupa cum am vazut inca mai sint pe piatza, shi pretzul nu a scazut mai deloc!...ceea ce inseamna ca sint fiabile, cred eu. Cauta un ToUcam Pro II, 740K sau 840K, au shi microfon incorporat, functzioneaza perfect...
Asta o folosesc eu de 1 an si nu am avut probleme : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cand am lucrat la Romsoft am avut ocazia sa testez foarte multe webcam-uri. Nu pot sa-ti recomand un model anume insa pot sa-ti spun ca cele mai putine camere web venite in service erau cele de la Logitech si Microsoft. A4Tech, Genius si Trust sunt si ele ok insa nu asa reusite ca cele Logitech spre exemplu.
Daca vrei sa-ti iei o camera simpla, ieftina, deci daca te uiti la bani atunci cele pana intr-un milion sunt la fel toate, diferentele de calitate sunt minore.
Daca nu te uiti la bani si vrei o camera de calitate va trebui sa dai pe ea cel putin 1 milion jumate. Eu personal am avut 3 Logitech-uri si toate au costat peste 1,5 milioane si am fost foarte multumit de toate 3. Din pacate m-am uitat pe net si nu se mai gasesc in comert nici una dintre cele 3.
Asta ca sa-ti faci o idee, un model anume nu iti pot recomanda pentru ca nu mai folosesc camere web simple de vreo 3-4 ani... oricum se aplica regula, dai un ban dar stii pentru ce.
Eu ma gandesc la ceva simplu...asa pana in 100 de lei, ca nu ma gandesc sa fac videochat...:D
dar ce parere aveti despre de asa ceva(peste acel milion,dar....):
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...](HD-5000 & HD-6000 Review )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...](preturi RO)[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- Video: 720p HD at 30 FPS
- Camera: 4 Megapixel Sensor
- Auto-Focus Support
- Flexible Stand
- TrueColor Technology
- 3 Year Limited Warranty
- Connection: USB 2.0
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...](preturi RO):
- Video: 720p HD at 30 FPS
- Camera: 4 Megapixel Sensor
- Auto-Focus Support
- 360 Degree Rotation
- Carrying Case Included
- TrueColor Technology
- 3 Year Limited Warranty
- Connection: USB 2.0
sau noile webcams Logitech (cu preturile-variabile recomandate ptr.Europa, disponibile din aceasta luna):
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Varful de gamă este Logitech HD Pro C910 care permite apeluri video HD de 720p, inregistrare video Full HD de 1080p şi posibilitate de upload pe Facebook şi YouTube printr-un singur click. Camera integrează două microfoane stereo audio de o claritate perfectă, cate unul pe fiecare parte a lentilei camerei şi are doar 25 de mm grosime.Toate cele patru camere C910, C510, C310 şi C270 HD incorporează tehnologia Logitech Fluid Crystal.