Problema optibox ~ dm500 clona dreambox
(clona dm500s)
Pentru cei ce au folosit interfata web , respectiv optiunea "showRemoteControl" pentru a interactiona cu receptorul prin internet, am o intrebare.
Nu imi functioneaza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (unde cod este numarul comenzii), pur si simplu nu face nimic, nu schimba posturile.
Daca ma loghez pe receptor telnet si ii dau "wget -q -O- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] " (e doar un exemplu) imi da "wget: server returned error 204: HTTP/1.1 204 No Content"
Alte comenzi de resetare , rebootare a receptorului merg dar cea cu RC adica cu telecomanda nu face nimic.Precizez ca am pe el instalat "Gemini 4.70 Non Bomb DM500 Maxvar CCcam 2.1.3 original Mod Borsalino 21.12.09".
Aici aveti o poza.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dupa cum observati nici nu apar butoanele la telecomanda,parca lipseste ceva.
Am luat sute de forumuri la rand si nu am reusit nimic.Sper ca cineva a mai avut problema asta si imi poate spune cum se rezolva.Multumesc.