Salut cine are sau cine stie cum se face un script pt DM 500S ca sa se restarteze CCCAM 2.1.4 in fiecare dimineatza la ora 7 sa zicem.
Printable View
Salut cine are sau cine stie cum se face un script pt DM 500S ca sa se restarteze CCCAM 2.1.4 in fiecare dimineatza la ora 7 sa zicem.
incearca asa:
in var/bin sau var/script faci un script CCcamCheck.sh cu atribut 755
#!/bin/sh
if ps x |grep -v grep |grep -c CCcam >/dev/null
then
echo "cccam... ok"
else
echo "cccam... restarting"
/var/bin/CCcam &
fi
in var/spool/cron/crontabs creezi fisierul root cu atribut 755
*/1 * * * * /var/script/CCcamCheck.sh daca ai pus scripul in var/script
sau
*/1 * * * * /var/bin/CCcamCheck.sh daca ai pus scripul in var/bin
depinde de imaginea folosita
Acest script verifica CCcam daca este blocat la fiecare minut si il restarteaza atunci cand sunt blocari.
cum se face pe nabilo darkstar2 treaba asta?si pe cccam2.1.3...
are in meniu aceasta optiune dar din pacate nu mai folosesc imaginea si nu imi aduc aminte pasii care trebuie facuti:)
sa vad daca gasesc ceva imaginii pe net:)
---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:52 ----------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bun ,dar io vreu verificare ca mere cccamu...daca se pote:)
la nabilo nu stiu ce script e,pe gp ai mai sus:)
am de aproape 2 ani cccam si nu sa blocat o data,ma refer la cccam,ca e routeru ca e imaginea asta e alta problema
pe gp am probleme de cind am schimbat has-hasu,si am pus disecq 8/1,nu-mi se vedea nordicii decit daca intram la cautare si ieseam...
cand am postat varianta de restart eu m am gandit in felul urmator:)cred ca e suficient sa restartezi emulatoru si imaginea in fiecare dimineata la ce ora vrei tu 5,6,7:)
ca cccam se blocheaza in fiecare zi atunci cu siguranta alta e cauza:)
aceste scripturi de obicei merg si pe alte imagini deoarece cam toate aceste imagini au cam acelasi schelet de lucru
nu stiu incearca l si pe cel de sus,mai rau decat o eroare nu se poate intampla:)