Cartela de Dolce merge in acest receptor?
Daca merge va rog dati detalii.
Multumesc anticipat!
Printable View
Cartela de Dolce merge in acest receptor?
Daca merge va rog dati detalii.
Multumesc anticipat!
merge cartela de DOLCE eu am facut proba cateva ore si a mers bine fara nici o problema
Ce versiune de soft aveai pe receptor ?
Oricare ! Este recunoscut faptul ca receptorul deschide cartela de Dolce , nu stiu insa daca emuleaza si partea de AU a cartelei !
Doar pun cardu in receptor sau trebuie sa introduc seriile cardului in receptor?
Multumesc!
Nu trebuie seria cardului - deschide fara sa fie nevoie de asa ceva !
Multumesc de ajutor! Dolce merge fara probleme in acest receptor.
Totusi as vrea sa-mi spuneti la cit timp trebuie sa pun cardu in coschip sa nu-mi blocheze cardu? Si cit trebuie sa-l tin in coschip?
Multumesc inca o data de ajutor.
Apropo de acest receptor: din pacate, desi are un procesor rapid, este(din cauza softului) sub nivelul lui Echo7x0 sau 7x1... Ca sa faci setari in el, trebuie sa te folosesti de PC, altfel degeaba te chinui cu telecomanda! Am reusit sa-mi fac lista la FAV1 cu D!G!, dupa care la urmatoarele FAV nu mi-a mai memorat nimic, la restartare pierzand tot(cineva, pe un alt forum, zice ca din cauza AU la AES-urile franceze, cred ca trebuia sa memorez favorite fara conectare la lnb). Un alt lucru suparator este lipsa posibilitatii de subtitrare, tasta dedicata fiind practic inactiva! Nu pot decat sa sper ca viitoarele variante de soft vor rezolva problemele acestui receptor si tin sa multumesc inca o data lui @willi21 pentru sfaturile date!
salut tuturor,
ieri am instalat un patch (globo 2.4.42 all) pe rec meu opticum 7100cr,apoi am instalat lista de programe,si apoi softcam truman, dupa cum zicea aici toate operatiile au fost (succesfull) dar in momentul cind am instalat satelitii si am incercat sa vizionez si eu ce-am facut totul era bine pina in momentul in care am incercat sa vizionez programele romanesti (doar sirius) nu le pot viziona,antena 1 doar se aude,taraful,utv se vad....... nu am idee care ar fi problema(azi ma duc sa vad situatia la akta.....nu mai stiu pina cind am platit) dar mi se pare ciudat ca de cum am facut schimbarea la soft astea nu se mai vad
eu cred ca softul pe care lai instalat este bun, problema este de la cartela care cred ca nu este activa ai putea sa suni la cei de la akta sa vezi care este problema daca mai este activata sau nu.daca este activa scoate cardul din receptor si introdul inapoi poate sa blocat si atunci ne spui daca merge sau nu.Quote:
Originally Posted by look2you22 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]