De maine, va scriu in tziganeste
Am ajuns la aceasta concluzie. Daca stau bine si in acelasi timp incerc sa examinez, tot nimic nu inteleg. Intr-un forum cu specific roman, gasesc inca, in acest minunat secol, romani de drept, care nu stiu sa scrie romaneste. Eu roman get beget fac toate eforturile posibile sa-i inteleg, dar nimic. Culmea este ca acesti presupusi mai si incearca in limba lor desarta sa te inhibeze cu dreptatile lor. Mai au si tupeu sa scrie ca nu ma inteleg. Pai cum sa ma intelegi omule atata timp cat tu nu esti in stare sa scrii romaneste?
Dau ca exemplu acest post:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stiu si nici nu doresc sa scriu ceva despre modul descriminatoriu folosit. Asta in prima faza.
fara nici o legatura cu subiectul..
Este adevarat ca nivelul de cunoastere a limbii romane si a gramaticii acesteia este in scadere in ultimii ani, vezi cum scriu romanii pe bloguri, aici si aiurea, deci draga le099 trebuie sa te obisnuiesti. Pana la urma asta e un forum dedicat celor pasionati intr-ale satelitilor.
@yky e adevarat ca am facut scoala cu ceva ani in urma, dar eu unul stiam ca roman, romaneste se scriu cu litera mica in limba romana. Romania se scrie cu litera mare. Ca nu e limba engleza. Dar poate nu mai sunt eu la zi cu gramatica....
Si inca ceva, vezi ca mai ai ceva greseli gramaticale. vezi "a-ti parcurs", "i-ti acord" Deci, oricine greseste. Dar la naiba, le099, eu inteleg ce zice yky... doar nu vrei sa tiganim si forumul asta?