Un nou atac pe Yahoo? sunt plin de mesaje de gen "Un nou Virus" stiti ceva?
Printable View
Un nou atac pe Yahoo? sunt plin de mesaje de gen "Un nou Virus" stiti ceva?
...si eu am primit atentionari de la multi prieteni, deocamdata virusul nu l-am vazut, poate fi si o farsa....:gathering:
pentru linux inca nimic ca la windows ia inebunit cu virusi:D
Am primit si eu mesajul dar virus nu am vazut!!!
Cred ca spamerii s-au saturat de mesajele care i-ti cer sa dai mesajul de ajutor mai departe, pentru ca au contract cu Yahoo, bla, bla, bla...si au trecut la mesajele cu virusi periculosi.
Oricum, nu strica sa fim precauti !
o reteta buna pentru a scapa de *invadatori*: lista de ignore mai mare decat lista de *friends* :) merge de caţiva ani.
Corect!Stergetii din lista pe cei care va bombardeaza cu tot felul de anunturi infantile,inventate si bagatii pe lista neagra.Sa vedeti apoi liniste.:)
E si asta o solutie, magandea sa fac un up la antivirus, dar la facut singur :)
Avand in vedere ca mesajul ala nu spune de fapt nimic e clar spam."Un nou Virus"si atat e o prostie.Daca era un virus nou trebuia sa dea detalii,sa spuna cum se manifesta,etc.Asa e o joaca a unor copii,probabil.Ceva in genul "fa click pe nustiucelink si yahoo va dona o caruta de bani pentru nimic,tocmai nu au ce face cu banii","nu accepta pe Bula in lista ca e un virus si iti sterge hardul","daca trimiti o prostie de mesaj la 10 din lista ta o sa fi iubit de purici si de babe",etc.:)
Zmeura, au trecut doi purici pe la mine care intrebau de tine. Acum am inteles de ce :)
maa oricum viata e frumoasa cu sau fara virusi
un mesaj de proasta inspiratie:)
Viata e naspa CU virusi... herpes spre exemplu :gathering: