pe saitul oficial noroc tv apar urmatoarele coordonate de satelit 12709 h 7500 dvb-s2 , am introdus coordonatele pe satelitul sesat 16 grade est si ...nimic ...problema este de la ei sau...de la mine ?
Printable View
pe saitul oficial noroc tv apar urmatoarele coordonate de satelit 12709 h 7500 dvb-s2 , am introdus coordonatele pe satelitul sesat 16 grade est si ...nimic ...problema este de la ei sau...de la mine ?
Respecte!
Uite ca setari trebuie sa pui sa fie ok.
La mine cel putin au dat rezultate.
DVB-S2
12709H
SR 7500
FEC 3/4
QSPK
Programele astea au intrat cu setarile de mai sus:
TV7_Moldova;
TNT_Bravo;
Radio_Alfa_Moldova;
Radio_Noroc;
STS_Moldova;
Noroc_TV;
Hit_FM_Moldova;
Radio_Stil_Moldova;
Super_TV.
Bafta!
..am gasit si eu datele pe frocus ieri, dar din pacate am aceeasi rezultate. Exista si o explicatie, cum spunea Leana lui Costel ! :clap:
# Eutelsat W2M/Sesat, E.bird-16, 16° Est [21.05.10] Pachetul cu canale 'Hit FM (Moldova)', 'Noroc', 'Noroc TV', 'Radio Alla (Moldova)', 'Radio Stil', 'Super TV', 'THT Bravo', 'TV Dixi CTC', 'TV7 - NTV' a aparut pe 12709 H, sr 7500, fec 3/4, DVB-S2 / QPSK, MPEG-4, FTA,
Datele sint de pe Frocus.net
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
@Shadowman, poate ai un treceptor care vede si MPEG4, am verificat din nou, am aceasi rezultat.
Respecte!
DM 800 HD PVR-clona!
Bafta!
si soleronul (clona dm500s) vede ceva semnal util, dar nu se sincronizeaza si la scanare rezultatele sint zero.
Respecte!
Eu patesc cam acelasi lucru la 21.6E
La scanare imi apar vreo 22 de programe.(tv si radio)
Insa la terminarea scanarii si verificarea listei de programe imi mai apar 10-11.
Radio niciunul!!!!
Unde dispar restul,habar nu am?!
Are careva vreo explicatie?
Bafta!
Cum n-am somn am verificat acesta canele moldo de care voi scrieti aci!
Semnalul e foarte bun, intra fara probleme!
Din prima am remarcat ca unele sunt preluari de la rusi dar sub alt nume
TV7 = NTV
Super tv = Sony Entertainment tv in rusa
TNT BRAVO= TNT
Calitatea imaginii e mediocra iar muzica pe Noroc tv deplorabila
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
TNT BRAVO il aud dar nu vad imagine dar e oki pe frecv 12718 !
Deci receptia acestor canale tv este posibila numai cu receptor HDTV care evident stie norma DVB-S2!
Nu stiu ce/cum/care semnale ai vazut domnle' daradici cu receptoru tau, poate ne clarifici cu o eGZplicatie si p00za:clap:
@shadowman
21,6E nu e un satelit comercial , sunt multe canale cu sr mic acolo, multe data , iar receptorul nu e facut pt acestea
norma de modulatie este QPSK deci semnalul se poate simtii dar nu se intelege impachetarea in stream .
Azi am scanat si eu frecventa asta cu dm 800, intra fara probleme dar calitatea imaginii si sunetului lasa mult de dorit!
Noroc TV
STS Moldova
Super TV
TNT Bravo
TV7 Moldova
Pentru doktoru...
Respecte!
@daradici-incearca sa scanezi incaodata cu optiunea "network scan"activata.
Bafta!
Nu stiu ce e cu qpsk-ul ala,ca pe skystar hd2 scaneaza cu 8psk.Semnal L=91,Q=98 antena 90cm.Se observa usor decalaj imagine-sunet.
...e o clona de dm500, care nu stie mpeg4. :comp:Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]