pacala lasa-ma te rog cu problema mea in pace
decat asa sfaturi de la line pacala mai bine iti vezi de drum pe bune si lasi si pe altii
deci antena mea e reglata muuult mai bine decat altele, doar pe 1 sau 2 transpondere de pe sky care le vedeam acum am probleme (si cele mai slabe); si inainte avem semanl 40-41 da acum sare putin...
la restul (gen thor, astra, hotbird, badr...) am semnale bune si extrem de bune;
am vb cu cineva care face asta si mi-a zis: deci pun antena pe badr, pe mbc-uri (transponderul lor) ; cu satelit pozitionerul in fata (din dm vazut pe TeVe) fac cateva miscari sus/jos fara sa vad in ce pozitie crestre; apoi desurubez elevatia si misc putin antena in sus (sau jos cum am identificat ca creste) pana ajung la semnalul maxim; apoi strang echilibat (m-am uitat la cum am stans surubul si ceea ce s-a intamplat este ca s-a ridicat antena cu 1-2 grade fata de pamant); exact asa mi-au reglat-o si ei cand mi-au pus antena, mi-am adus aminte da nu mai stiam satelitul
maiine (cand nu mai ploua) ma joc cu el; daca-l dereglez cel care m-a invatat si face asta a zis ca ma ajuta... ce naiba sa fie asa de greu? eu am antena destul de reglata , cat de mult pot s-o dereglez?