-
Ochelari 3D.
Respecte!
As vrea sa-mi cumpar o pereghe de ochelari 3D.
Insa am o nelamurire.
Ce culori sa comand,nu...nu la rama,ci la lentile.
Adica,rosu-cyan
rosu-albastru?
ca am inteles ca ar fi o deosebire intre ele,nu doar la culoare.
Cum,sau cu ce,se vede mai bine ce se emite acum la TV,chiar daca sunt deocamdata doar promo-uri.
As dori sa mai stiu daca,in afara de pret,la unele modele,nu ma refer la cele din carton sau "home made"ci la cele cat de cat de calitate,care ar fi mai recomandabile?
Daca aveti si cateva recomandari cu link-uri.
Mersi anticipat.
Bafta!
-
-
Vezi de ce nu are ursu coada?
In general ca sa faci o gluma este bine sa dai si un raspuns la topicul respectiv, nu doar gluma...:)
-
Aici te-ai uitat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Vezi acolo ce s-a discutat, apoi mai vedem.
-
Multiplex?
Na...eu voiam acasa.....mai beau o bere in timp ce iau "pozitia Al Bundy":D
@dic_star79-se referea la Lotus Mall-mai exact la Multiplex-ul din incinta,banuiesc....gresesc,doktore?
Bafta!
P.S.-pana la urma cred ca o sa-mi iau rosu-albastru(daca erau alb-rosu,era mai bine,asa o sa fiu stelist.....
-
eGZakt despre multiplecs am vrut sa zic.cine stie, cunoaste:D
-
pentru bucuresteni ochelari gasiti in piata bazilescu la galeriile comerciale unde la etaj e o firma de calculatoare /au ambele variante de ochelari care se vad multumitor[pe turksat chiar bine]
-
rosu cyan si mangeta,mangeta e viitoru:)adica rosu verde pe langa cei profesionali binenteles:)
-
viitorul ,ales de producatorii tv se pare ca este in zona ochelari polarizanti 180 - 90 de grade. celelate variante( culori polarizate ) sunt obositoare si sunt influentate de sensibilitatea la nuanta respectiva .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]