Dolce - Gafaie... adica freeze-aza
am dolce de la 5 peer-si; toti au ping bun spre f. bun (unii chiar in jurul la 20ms)
cu toate astea dolce cateodata face freeze... cum naiba rezolv problema asta? stau pe dolce ca sotia se uita pe bulsat com si mie lene sa tot schimb pe alt satelit...
se poate imbunatati? am dm800 original/dream elite 1.3/si legatura wireless intre router si dm, un net bunicel (clicknet 8mb si am cerut upgrade)
cand eram in it era asa de simplu
Quote:
Incearca totusi sa te legi si pe cablu,e cel mai simplu test.Tragi un cablu UTP si testezi o zi intreaga,daca si asa face mai ramane netul.
Treci la multifeed si mai pune o antena pe 1W daca tot ai local de acolo,asa scapi de timpii de comutatie mari.Cu NDS cam asa e si e greu sa gasesti o solutie.
nu timpul e neaparat problema ci lenea... am la etaj dm-eul, la parter pozitionerul ca aici o sa pun tv-eul de sufragreie si tre sa ma scol din pat sa mut satelitu; n-am acum cablu sa fac testu, cand eram in it importam mii de km de cablu/luna da acum m-au uitat colegii...
o sa fac in seara asta testul cu cristi sa vedem ce iese... oricum freez-urile dupa ce l-am scos pe cel care imi busea deme-ul s-au rarit... avea si timp mare de reply si era si pe gratis de cateva luni la mine... l-am anuntat si m-a inteles omu'