Re: intreruperi in semnal
Quote:
am doua receptoare (hunday)si celalalt (satycon)si folosesc output-ul pentru a trage semnal de la hunday la satycon dar se intrerupe regular(10 min.)si dupa acea revine.Cred ca poate fi tv.,el hunday emite pe unul cu crt cu tub plat iar satyconul emite pe o plasma as vrea sa imi comfirme cineva sau sa imi infirme parerea
Nu are legatura intreruperea de semnal cu tv-urile indiferent ce model sunt.,verifica conexiunile intre receptoare,lnb-ul etc,undeva este o problema.
Quote:
am doua receptoare (hunday)si celalalt (satycon)si folosesc output-ul pentru a trage semnal de la hunday la satycon dar se intrerupe regular(10 min.)si dupa acea revine.Cred ca poate fi tv.,el hunday emite pe unul cu crt cu tub plat iar satyconul emite pe o plasma as vrea sa imi comfirme cineva sau sa imi infirme parerea
De ceva timp si eu am intreruperi scurte la conserva de la digi si pentru cateva fractiuni de secunda apar macroblocuri, apoi revine la normal.
cel mai ciudat este ca avind cele doua receptoare conectate intre el pierd semnalul la tp 12563 v iar cand deconectez satyconul la hunday ii revine semnalul in plus mai imi da si curent pe antena de la satycon ce o conectez la hunday