sal
ma ajuta'ti cine stie cu un patch de globo7010cr,care sa fie adus la zi!Si daca mai este nevoie de pus si ceva tabel de kei.
multumesc
Printable View
sal
ma ajuta'ti cine stie cu un patch de globo7010cr,care sa fie adus la zi!Si daca mai este nevoie de pus si ceva tabel de kei.
multumesc
Ultimele patch-uri le gasesti pe upload . Tot acolo gasesti si ultimele softcamuri la zi . Enjoy !
merge sa bag key cu telecomanda la acest rec?
Tastand 9339 intri in meniul keylor si acolo iti alegi ce versiune de keys vrei sa editezi sau sa adaugi . Cu conditia sa ai patch pe receptor .
si pe unde bag "patchul" asta in receptor ca este sigilat :sorry: :drinks:Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aoleuuuu , Costele ma omori cu zile ! Pe gaura de la Card Reader !:D
Nu cumva ai stat prea mult pe la tara cu ..... alte activitati ?!:drinks:
:cheers: :lol:
patchul asta il bag simplu sau il fac cu sifon :oops: :drinks:Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cred ca am dato in :offtopic:
:stop:
:closed:
Sec tata . sec ! Pe "caldura" asta nici nu e poate altfel ! Se "drege" cu softcam actualizat dupa "gust" !
:band:
sal a incercat cineva softul de pe crosat? merge la cineva?
Pai ce are in plus softul ala fata de cel care a aparut acum 12 zile .... ?!
Daca ma gandesc binesoftul de pe Crosat este pentru Opticum CXE - adica cel cu port Ethernet ! Nu merge pentru Globo 7010 CR !!
mii de scuze am citit gresit.multumesc pt raspuns
am citit din nou globo 5119 cool_net 2.4.18 all gigi au stii ce despre el?
Stai linistit nu a facut AU.. dar poti baga chei! si ultimul SW Truman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si chei tot de pe acolo.
Quote:
Originally Posted by mihaiC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ok,spunne mi cu ce bag patch ul,si cu ce bag key.
Merci!
atat patch-ul cat si cheile le poti pune cu programul AVUpgrade avand conectat receptorul la calculator printr-un cablu null modem.Quote:
Originally Posted by power [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]