Ce faci cand esti "Online"?
Eu personal sunt satul pana peste cap de activitatea mea "online"... mai ales ca in ultimii ani a devenit tot mai monotona. De ce spun asta? Pentru ca inafara de faptul ca am cateva forumuri pe care activez si faptul ca mai povestesc pe messenger/skype sau citesc un tutorial, ma documentez, etc nu mai fac nimic online... bineinteles exceptie partea ce tine de munca mea... care in mare parte tot online e... site-uri, servere, etc.
Voi ce faceti online? Inafara de faptul ca intrati pe un forum, doua, trei, zece, vorbiti pe mess sau pe skype, poate mai cititi un ziar online, sau ascultati un radio, cititi un tutorial, va documentati despre ceva... ce ALTCEVA mai faceti?
Nu sunteti satui de acelasi lucru zi de zi? Eu da! So... caut ceva nou... sa vedem ce iese... spune-ti-va cat mai multi parerea despre aceste lucruri, despre viata online, si haideti sa vedem ce alte "chestii", ocupatii sau interese gasim... INAFARA de a sta pe un forum, a citi un tutorial, a juca un joc online, a vorbi pe mess si chestii de astea pe care le face toata lumea zi de zi!
:gathering: Sa va vad...