hai sa o luam si in jos nu numa in sus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am dat peste linku asta din cauza ta:clap:glumesc desigur
scuze de off
Printable View
hai sa o luam si in jos nu numa in sus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am dat peste linku asta din cauza ta:clap:glumesc desigur
scuze de off
O fi si acolo un sambure de adevar... insa e prea socanta stirea si putin credibila.
Dacă tot s-a dus in offtopic si acest thred ... aţi observat că se auzeau mai tare ţipete de femei ?
Acum ce să inţeleg , că femeile sunt mai păcătoase ?
.
Poate un moderator mută la offtopic ce este in plus ...
.
eeee lasa ca putin de off si o gluma e tot timpu binevenita daca nu se da in balarii:)si stim unde se ne oprim:)
continuati mai departe cu subiectu
dar fi sa mut tot offtopicu din topicuri n as mai iesi de pe forum un an de zile:clap:
Le-am mutat la offtopic.
Buna observatie... deci sunt femeile mai pacatoase ca barbatii? :D
nu sant,e o prostie:)de ce ar fi mai pacatoase femeile?ce fac ele ma mult decat barbatii?
si vedeti ca o da ti in discriminare:clap:
Atunci e clar : doar ţipă mai tare.
.
ooo am vazut barbati care tipau mai tare ca 10 femei pe consoarta lui:)
sau nu ati vazut cum fac barbati in crize si stari de isterie:)sau cand ataca in haita:)
La 14 km au ajuns la mijlocul pamantului???? Ok....
Cred ca au dat de marmote
da,probabil inveleau ciocolata:)si erau agitate ca nu se incadreaza in termen:)
Voi nu intelegeti ca au folosit microfoane super sensibile! Care au functionat la 1400 grade C (sau cat era) si doar apoi s-au topit! :D
Hmmmm...14Km de cablu la ele...?!!!
Pai la atata cablu cat de bine ecranat o fi tot apa ceva "paraziti".....:oops:
La intrebarea din titlu raspunsul este DA.:)
Argument(e)?Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar ce,voi nu stiti?Ba ne si place ca altfel am umbla dupa maicute.:)
Si vezi si tu de regula aia 12.:clap: