as vrea sa iau si eu un card pentru "frocus" si nu stiu de care...alb sau rosu?
am inteles ca cel rosu este mai nou...dar altceva nimic.
va multumesc.
Printable View
as vrea sa iau si eu un card pentru "frocus" si nu stiu de care...alb sau rosu?
am inteles ca cel rosu este mai nou...dar altceva nimic.
va multumesc.
Indiferent nu conteaza amandoua se pot pune in orice receptor cu slot conax sau slot universal.
Cel mai bine iti ei rosu,cele albe se cam ard dupa aproximativ 2 ani si ar trebui sa mergi la un delar sa il schimbi,asta nu e o regula ele pot sa mearga foarte bine mai mult timp,deci e mai sigur rosu.
Gresesti la faza asta. Primele au fost rosii, apoi albe, apoi iar rosii. Cele care s-au dus a fost primele serii rosii gen 0146100...., 0146101...., 0146102..., 0146103... si cam atat. La restul de serii nu au fost probleme majore.
Eu am de vreo doi ani unul complet alb pe care l-am luat de la cineva care-l folosise si el ceva vreme. Merge fara nicio problema, face update, tot ce trebuie. N-are nicio importanta culoarea la tipul asta de carduri.
Cred ca tu gresesti,cardurile albe (cele pe care scrie doar seria)au fost primele la focus,asta ti-o spun sigur ca instalez si pentru ei.Quote:
Originally Posted by sdw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Primele carduri cunoscute de mine la focus sunt cele albe. Dar nu are bi ca sunt ok si unele si altele.
Atunci zi-mi si mie daca seriile care incep cu 0146100.....sau 0146101.... sunt albe sau rosii pt. tine ?Quote:
Originally Posted by paduraru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]