Ce setari video sa fac in windows 7 ca aspectul imaginii din playerele dvb si playerele video sa nu mai aiba aspectul pixelat (alcatuita din patratele mici)?
Printable View
Ce setari video sa fac in windows 7 ca aspectul imaginii din playerele dvb si playerele video sa nu mai aiba aspectul pixelat (alcatuita din patratele mici)?
Sunt cauzate de codecurile pe care le folosesti.
eu folosesc asa--divx,coreavc,ac3 si xvid iar powerdvd 10 pentru redarea mpeg2 si 3D(parca misca mai bine cu 3D,sau poate mi se pare)
ATENTIE! in general la suitele e codecuri , fiindca si prea multe codecuri strica
Mai ales ca si s.o win7 vine deja cu niste codecuri instalate ( cele de sistem ) , in plus chiar si media playerele vin cu codecurile lor
Am descoperit sursa si anume VMR7 sau VMR9.Pe Generic rander nu face. Insa intre timp a aprut o alta problema si anume consum procesor care la TV HD e sus tare pe la 90% in timp ce pe acelasi sistem in xp era maxim 25%.Din cand in cand mai crapa si mytheatre atat pe SD cat si pe HD.
Sa rezolvat si problema consumului exagerat de resurse pe procesor la TV HD, acu e 30% (prin dezactivare uac si comutare pe enhanced video render).Acu buba e alta si anume pe SD am acelasi consum de resurse ca si pe HD adik 30% procesor ceea ce mi se pare cam ciudat.