Buna tuturor! imi pare bine ca am reusit sa gasesc acest site romanesc.In primul rand as dori sa subliniez ca sunt nou atat pe acest forum cat si cu privire la receptoare s.a.m.d. In urma cu ceva timp bunicii mei au achizitionat un echosmart 770.de atunci m-am inregistrat pe un site strain pt a avea la indemana codurile pt digi.ideea e ca ma pricep foarte putin la receptoare.In urma cu vreo luna mi-am cumparat un tv lcd care are incorporat un tuneer dvb integrat.m-am chinuit sa prind ceva canale dar in lipsa de experienta si mai ales in lipsa de timp m-am lasat pagubas.
In fine, m-am decis sa-mi cumpar un receptor insa din lipsa de experienta m-am gandit poate imi dati VOI un sfat .Locuind in zona Miercurea Ciuc avem un magazin D&K.Au echosmarturi si ma intrebam ce model sa-mi cumpar 770 771, 790 791 si 792.M-am documentat pe net de aceste receptoare dar ideea e ca am nevoie de unul cu care sa nu am probleme prea multe.stiu sa-mi fac update la soft prin usb sau prin rs232 si cateceva dar nu mare lucru.
Ce ma sfatuiti sa cumpar?eventual alte variante ?multumesc