Stie cineva ce se intampla cu sci-fi channel de pe 13°E ? incerc sa-l vad de cateva zile si e intuneric total. Si vad ca nici la cei de la Akta nu mai apare in oferta.
Printable View
Stie cineva ce se intampla cu sci-fi channel de pe 13°E ? incerc sa-l vad de cateva zile si e intuneric total. Si vad ca nici la cei de la Akta nu mai apare in oferta.
la mine merge ..
Si unde il gasesti? in ce pachet? ca eu il vad in pachetul EUTELSAT, dar nu-mi deschide. Am mai vb cu cineva care la gasit in pachetul TP, dar cu audio in poloneza si fara sub in romana.
cu cardul celor de la Akta nu mai deschide dar in share merge fara probleme
cu akta nu mai merge ... merge doar in share cu cyfra+ si posibil cu card TVN polonia
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@ stargate,
totu-i clar acum. problema e la mine :), adica la liniile mele de share :comp:
Akta a scos din grila nu mai poti sa vezi pe canale asta.Numai prin sharing de la cyfra.Pacat ca au fost 2 canale bune.Eu astept sa vad cind o sa incepe sa scoate pe TVR 1,2 sau pe antena 3......Ca nu au ramas prea multe canale.....
:gathering:
nici nu cred sa fi avut in grila AKTA vreodata scifi si universal ( ma refer la pachetul de pe hotbird ) a mers o perioada cu cardul viaccess asa cum merg canalele Eurosport
@stargate,
Akta a avut in oferta Sci-Fi, am vazut oferta de la ei (acum un an) si am incercat sa fac pe dracu in patru sa vad cum ma abonam la ei.
a fost oficial la grila lor SCIFI si universal....Am vazut si eu la site lor!!