Va propun ca din cand in cand sa mai zappati aceste doua canale. Niciodata nu sti ...peste ce dai.
Captura facute aseara.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Va propun ca din cand in cand sa mai zappati aceste doua canale. Niciodata nu sti ...peste ce dai.
Captura facute aseara.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A zis cineva ca nu merg in share? Sigur ca merg atata timp cat ai platit evenimentul, pe urma...pa.
Cineva intreba pe chat daca sharingul e valabil si pentru aceste doua canale. Eu i-am confirmat aici.
Extras din chat:
[Azi 12:06] dic_star79: da
[Azi 12:06] parpaneata: vrei sa le postez pe forum?
:) Era vorba de capturi.
Chiar nu e cazul sa discutam asa ceva pe aici. Rau faci usor..mai greu sa repari dupa.
Nu e mare lucru,omul a afirmat doar ca merg in share,lucru normal daca plateste cineva evenimentul.Nu e cu nimic mai periculos decat functionarea celorlaltor programe pentru care platesti si pot merge in share.:)
Daca functionarea ar fi permanenta ar fi o stire.
Normal ca merge, am avut okazia sa prind eveniment PPV si pe Sky Italia si pe Sky UK... am fost la locul potrivit la momentul potrivit.
Bre nea @Spartacus mai tempereaza oameni de acasa ca debiteaza numai prosti....si viseaza numai Nagra 4
Hai ca o sa vedem dupa ce va posta pozele ce si cum :-)... in ultima perioada am avut personal destule surprize...Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]