Problema consta ca imaginea nu mai este clara, devine albicioasa pentru scurte perioade ...cred ca e pe duca dar ce? Ce se poate face?
Printable View
Problema consta ca imaginea nu mai este clara, devine albicioasa pentru scurte perioade ...cred ca e pe duca dar ce? Ce se poate face?
O fi vre-un semn ca trebuie sa treci la vre-un receiver HD.....
Asa am zis si eu chiar ma gandeam la un receptor HD...dar pana la unu HD ma gandesc care este problema de se face imaginea albicioasa...
Incearca sa schimbi cablul video, TV-ul, sursa...schimba imaginea.
uitate pe la condensatori sa nu fie vreunu crapat sau curs sau cablul av
A fost conectat pe scart, am trecut AV si tot asa a facut...vad ca acum are un moment de respiro si nu mai face...dar cine stie pana cand...
domnilor sa nu mai deschid alt subiect postez aici.
deci dm500 am incercat sa pun o imagine mai mare in zapaceala mea cu flashwizard si bineinteles nu a avut loc.
problema este ca nu mai merge nici cu dreamup, nu vrea sa se conecteze.
ar trebui sa mearga sau sa dus?
led verde, pe la retea licare dar .....atat
Trebuie sa mearga,mai incearca.Doar sa nu spui ca te-a lovit "bomba"?Spune si ce ai avut si ce ai incercat sa pui.Ai mac de original?
a fost gp4.70 ala cu cccam 2.1.4 brossalino
nu e vorba de nici o bomba
mac de original
am incercat sa pun o imagine pli si avea 6,2 mb
incearca sa faci totul de la inceput stergi de la inceput imaginea si bagi un edg nemesis 4.4.1 succes cu dream up si sa fi atent la porturi 1,2,3
Am incercat nu merge.
am mai observat o chestie il bag in priza si dupa 3 min se stinge si led-ul verde