-
Codec film
Am filmul Avatar.DVDScr.XviD-NEPTUNE.avi si nu reusesc sa vad ma imult de 19 sec din el.Zice sa iau un codec de aici ,,You need to download the codec at [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] '' dar nu reusesc.Va rog de puteti scoteti-ma din ceata.
Premium Content Area
Please complete a survey to unlock this page. Its free.
Sorry, There are no surveys available to your
country at this time. Please try back later
Va multumesc !!!
:drinks: ca de luni intram in post !
-
E fake.Ia altul.
Ia cel facut de IMAGiNE sau SecretMyth.Cred ca ultimul e mai bun chiar daca e putin mai intunecat.
PS:Mai foloseste si tu messengerul ala ca nu te vede lumea cu anii (nu fata,zic de trecerea timpului).:)
-
@lucrad , dacă ai cum , mai bine dute şi vezi filmul la un cinema 3D.
Diferenţa dintre trailerul HD 2D şi filmul 3D este ca de la cer la pămant.
Nu discut scenariul , prestaţia actorilor ... eu m-am dus să-l văd strict pentru 3D. Si cel puţin din acest punct de vedere , merită banii.
.
-
Codec
Eu folosesc klcodec 400, poate acum sunt versiuni si mai noi si sunt multumit deschide tot ce ii dai
-
Pe ala nu il deschizi cu nici un codec,atat are,doar 19 secunde si in rest anuntul acela.E fake si nu descarcati nimic de acolo,nu e singurul film fake de pe torrente,cititi si voi comentariile de la ele sau trageti un ochi peste rateing (daca e 0 sau negativ e clar).
-
Deci de vina e fake-ul.........eu l-am vazut ,dar nu 3D, l-am luat de pe filelist.Un amic l-a luat asta de care v-am zis si eram curios de ce nu merge.
Pangea_3D.ts imi merge fara probleme.
Multumesc , prietenilor !
-
Un sfat util: Cand vreti sa luati ceva de pe torrent, mai intai verificati comentariile!!!