Receptor analogic "home made"
Fabricant: fratii mei.
Anul: 199x
Nefunctional dar se poate pune pe picioare din nou.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tunerul cumparat,dar era si varianta cu tuner construit tot de ei.Programator de la Tv Olt,Diamant,nu mai tin minte.Comutator pentru polaritate.Lipsa modulator,probabil folosit in alta parte.:)
Receptor analogic functional 1986!!!
Am vazut primul post si am zis sa caut in lada cu vechituri. Si surpriza am gasit receptorul fabricat de unchiul meu in anul 1986!!!! este (99% cred) functional!
are cam mult praf dar ....atatia ani!
vedere din fata
...si modulul audio
Receptor analogic "home made"
Am avut si eu unul , cu tuner facut de mine, media frecventa la fel , modulatorul ..... . L-am construit in anul 1991. cutie de video-recorder , programator de tv diamant , electronica dupa e schema ungureasca . functionase din prima . il dusesem la tras in banda si test la un radioamator { Yo5axi }. Tipul construise si el asa ceva , ia placut , iar drept cadou mia dat un receptor satelit nemtesc si o antena satelit tip romb, dar dupa ce am trecut pe receptie digitala sa prapadit .Rezistentele si condensatorii erau recuperate de prin montaje electronice , tranzistorii , diodele si circuitele integrate cumparate din Constanta . Frumoase vremuri ..!!!!! aveam vreo 29 de ani pe atunci .........